هیرو وردپرس؛ آموزش 0 تا 100 وردپرس

وردپرس (WordPress) محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیاست، به طوریکه بیشتر از ۴۳٪ وب سایتهای با دنیا با این سیستم طراحی شده اند. شما با دیدن دوره رایگان آموزش وردپرس می‌توانید مسیر کار با وردپرس را از نصب وردپرس،خرید هاست و دامنه، آموزش کار با وردپرس و در نهایت امنیت و  مقدمات سئو سایت را در بیشتر از 500 دقیقه با محبوب ترین پلتفرم دنیا یاد بگیرید.

فصل اول: آموزش مفاهیم مقدماتی وردپرس (WordPress)
1 آموزش مفاهیم پایه و ضروری وردپرس

در ابتدای دوره جامع آموزش وردپرس به سراغ تعاریف پایه وردپرس مانند CMS، هاست، دامنه، قالب، افزونه، دیتابیس که از پرکاربرد‌ترین لغات در دنیای وب هستند می رویم.

2 تحلیل و بررسی خرید دامنه و هاست مناسب + خرید

خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج!

خرید یک هاست مناسب قطعا یکی از تاثیر گذارترین نکات در خوب بودن یک سایت است. وقتی که یک هاست مناسب برای سایت خود خریداری می کنید، تاثیرات بسیار زیادی روی سایت شما خواهد داشت. برای مثال: وقتی هاست شما، مناسب باشد، روی سرعت، قدرت و در کل عملکرد سایت شما تاثیر زیادی دارد.

⚡ با خرید دامنه از راست چین کلود امکان انتخاب دامنه ایرانی و بین المللی با قیمت اقتصادی، قابلیت انتقال رایگان، سادگی ثبت Name Server اختصاصی و امکان تمدید راحت دامنه را دارید ⚡

 

3 اتصال دامنه به هاست

برای اتصال دامنه به هاست، نیاز به NameServer دارید که پس از خرید هاست از بخش سرویس‌های خریداری شده قابل مشاهده است. اتصال هاست به دامنه بین 1 الی 48 ساعت زمان می‌برد.

نکته: در صورتی که دامنه و هاست را از یک شرکت و در یک زمان خریداری کنید، نیازی به ست کردن دامنه و هاست نخواهد بود.

مقاله پیشنهادی: آموزش اتصال دامنه به هاست
4 آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست

یک خبر خوب! اگر در ابتدای آموزش وردپرس هستید و نمی‌خواهید هزینه‌ای برای خرید هاست کنید می‌توانید از لوکال هاست (میزبانی محلی local host) استفاده کنید.

در لوکال هاست می‌توانید سایت‌تان را طراحی کرده و سپس آن را به هاست انتقال دهید.

نرم افزار‌های زیادی مانند زمپ، لوکال هاست را روی سیستم شما شبیه سازی می‌کند؛ نصب وردپرس در لوکال هاست به وسیله نرم افزار xampp را با دقت ببینید.

مقاله پیشنهادی: نرم افزار Xampp
5 نصب کردن وردپرس در هاست سی پنل

در این جلسه از آموزش وردپرس به سراغ نصب وردپرس روی هاست می‌رویم.

در ابتدا وارد هاستتان شوید فایل Zip وردپرس را در مسیر File Manager> public_html آپلود کنید و سپس آن را از حالت فشرده خارج کنید.

حالا باید آدرس سایت خود را سرچ کنید و آموزش نصب وردپرس روی سی‌پنل را در ویدیو دنبال کنید.

توجه: قبل از نصب قالب فعالسازی SSL رایگان در سی پنل را انجام دهید.

نکته: اگر داشبورد مدیریت هاست شما Cpanel نیست، کافیه که به پشتیبانی هاست خود تیکت بزنید تا هاست شما را به Cpanel تغییر دهند.

مقاله پیشنهادی: آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel
فصل دوم: آموزش کار با وردپرس (WordPress Tutorial)
1 ورود و آشنایی با پیشخوان وردپرس

بعد از نصب و راه اندازی وردپرس روی Host، معمولاً اولین سوال کاربران این است که چگونه وارد پیشخوان وردپرس شویم؟
برای ورود به پیشخوان کافیست که در انتهای نام دامنه wp-admin را اضاف کنید؛ سپس با وارد کردن نام کاربری و پسورد می‌توانید وارد پیشخوان خود شوید.

در پیشخوان وردپرس امکان انجام تنظیمات، نصب قالب و افزونه، انتشار پست، نوشته و... وجود دارد.

2 نوشتن مطلب جدید در وردپرس

نوشته‌ها (مقالات) یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک سایت هستند. برای افزودن یک مطلب کافیه که به مسیر پیشخوان> نوشته ها> افزودن نوشته بروید.
ویرایشگر گوتنبرگ و کلاسیک امکان افزودن نوشته در وردپرس را فراهم می‌کنند. ایجاد نوشته در ورپرس و نحوه تبدیل ویرایشگر گوتنبرگ به ویرایشگر محبوب کلاسیک را در این آموزش وردپرس ببینید.

3 مدیریت رسانه‌ها در وردپرس

یک تصویر ارزش هزار کلمه را دارد!

با اضافه کردن تصویر و ویدئو علاوه بر زیبا شدن نوشته هایتان می‌‎توانید اطلاعات بیشتری به کاربران بدهید. استفاده از تصاویر علاوه بر بهبود تجربه کاربر بر روی سئو نیز تاثیر بسیار زیادی دارد. برای اضافه کردن عکس به مقاله‌های خود از رسانه‌ها استفاده کنید.

4 ساخت صفحه جدید در وردپرس

برگه‌ها صفحاتی مانند تماس با ما، درباره ما و... هستند که کاربردهای مختلفی دارند. برگه‌ها، صفحات ثابتی از وبسایت هستند که توسط صفحه ساز‌هایی مانند  المنتور و ویژوال کامپوزر طراحی می‌شوند.
در این جلسه از آموزش رایگان وردپرس، یک برگه را با صفحه ساز گوتنبرگ طراحی می‌کنیم.

نکته: در جلسات آینده با یک صفحه ساز قدرتمند آشنا می‌شویم که به وسیله آن می‌توانید بخش‌های متنوعی به صفحات اضافه کنید.

5 مدیریت برچسب‌ها و دسته بندی در وردپرس

استفاده از برچسب و دسته بندی در وردپرس باعث سازماندهی و نظم بخشیدن به نوشته‌ها و مطالب سایت می‌شود. کاربران با استفاده از دسته بندی، به راحتی می‌توانند به مطالب یا محصولات مختلف سایت دسترسی داشته باشند.
استفاده درست از برچسب‌ها و تگ‌ها در وردپرس به سئوی سایت شما کمک بسیار زیادی می‌کند. در این قسمت آموزش رایگان وردپرس نحوه ایجاد برچسب و دسته وردپرس را ببینید.

6 ساخت فهرست یا منو در وردپرس

منو یا فهرست از مهم‌ترین بخش‌های هر سایت هستند. فهرست‌ها به کاربر کمک می‌کنند که در کوتاه ترین زمان ممکن صفحات مورد نظر خود را پیدا کنند. این صفحات می‌توانند شامل برگه‌‌های سایت مانند درباره ما، تماس با ما ،نوشته‌ها باشند.

7 آموزش تنظیمات پیشخوان وردپرس

تنظیمات وردپرس شامل بخش‌های عمومی، نوشتن، خواندن، پیوندهای یکتا و حریم خصوصی است.

بعد از نصب وردپرس با استفاده از این بخش می‌توانید قسمت‌هایی مانند عنوان سایت، معرفی کوتاه، آدرس ایمیل مدیریت، زمان محلی و... را تغییر دهید.

8 مدیریت کاربران در وردپرس

کاربران با اهداف مختلف مانند ثبت کامنت، خرید محصول یا گرفتن یک نقش مدیریتی عضو سایت می‌شوند. نقش‌های کاربری در وردپرس متفاوت هستند و هرکدام سطح دسترسی خاصی را به کاربر می‌دهند.

در قسمت مدیریت کاربران در آموزش وردپرس، علاوه بر افزودن یک کاربر جدید و مشاهده تمامی اعضای سایت، می‌توانید نقش‌های کاربران را تغییر دهید.

هشدار: یک حساب کاربری اشتباه با سطح دسترسی مدیر کل می‌تواند امنیت سایت شما را به خطر بیندازد پس مراقب باشید!

9 مدیریت ابزارک‌ها

ابزارک یا ویجت قطعه کدهای قابل توسعه و سفارشی سازی هستند که به صورت پویا المان‌هایی را در بخش‌های مختلف سایت فراخوانی می‌کنند. برای ساخت ابزارک به مسیر پیشخوان> ابزارک‌ها رفته و المان‌های دلخواهتان را به بخش‌های مختلف سایت اضافه کنید.

استفاده از ابزارک‌ها و اینکه کجا از آن‌ها استفاده کنید بستگی به قالب سایت دارد.

ابزارک‌ها در سر تیتر، پاورقی، سایدبار، قسمت پایین محتوای پست وبلاگ و به طور کلی تمام بخش‌های وب‌سایت قرار می‌گیرند.

10 مدیریت نظرات یا دیدگاه کاربران در وردپرس

یکی از اساسی ترین مسائل در موفقیت هر کسب و کار برقراری تعامل و ارتباط سازنده با کاربران و مخاطبین است.

از آن جایی که معمولاً تنها راه ارتباطی صاحبان وبسایت با کاربران از طریق نظرات است، این موضوع برای کسب و کار‌هایی که دارای سایت هستند از اهمیت زیادی برخوردار است.

دیدگاه‌ها با افزایش تعامل کاربران، افزایش حضور آن‌ها در سایت، بهبود تجربه کاربری به بهینه سازی برای موتورهای جست و جو کمک می‌کنند.

11 کار با بخش نمایش پیشخوان وردپرس

در برخورد با سایت اولین چیزی که نظر کاربر جلب می‌کند، ظاهر وبسایت است. هر چه این ظاهر و طراحی گرافیکی سایت شما حرفه‌ای باشد، کاربر زمان بیشتری را در سایت باقی می‌ماند. برای تنظیمات این بخش  از قسمت نمایش برای سایتتان یک قالب انتخاب کنید در این ویدیو آموزش وردپرس می‌توانید نحوه کار با بخش نمایش پیشخوان را یاد بگیرد.

نکته: در جلسات آینده با نصب یک قالب بسیار حرفه‌ای تر ظاهر وبسایت را به کلی تغییر می‌دهیم.

12 افزونه یا پلاگین چیست؟

افزونه یا پلاگین در واقع یک نرم افزار کوچک شامل گروهی از توابع هستند که در وب سایت‌های وردپرسی اضافه می‌شوند.

افزونه‌ها به زبان php نوشته شده و با وردپرس یکپارچه می‌شوند و ویژگی‌های جدیدی را به یک به سایت وردپرسی اضافه می‌کنند. افزونه‌های بسیار زیادی به صورت رایگان و غیر حرفه‌ای وجود دارد که بر اساس نیازی که دارید می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید.

مقاله پیشنهادی: پلاگین وردپرس چیست
13 قالب یا پوسته وردپرس چیست؟

در مخزن وردپرس قالب‌های بسیار زیادی وجود دارد که میتوان آن‌ها را به صورت رایگان یا پولی دریافت کرد. پلاگین‌های وردپرس همانند یک سایت آماده تمام بخش‌ها و صفحات یک سایت را دارد.

همانطور که باید بدانید بعد از نصب وردپرس اولین موردی که متوجه آن می‌شوید ظاهر ساده و بی روح آن است به صورت پیش فرض معمولا سه قالب 2020 و 2021 و 2022 بر روی وردپرس نصب است که از قسمت پیشخوان>نمایش> پوسته‌ها قابل مشاهده است.

در این قسمت از آموزش رایگان وردپرس قالب وردپرس را معرفی می‌کنیم.

مقاله پیشنهادی: قالب وردپرس چیست
14 نصب قالب وردپرس در پیشخوان و هاست سی پنل

بعد از تهیه قالب وردپرس، حالا باید آن را روی وبسایت نصب کنیم. در این جلسه آموزش وردپرس به نصب قالب از طریق پیشخوان وردپرس و هاست سی پنل می‌پردازیم.

دقت کنید که در این روش نمی‌توان دمو و پیش نمایشی که در جلسه گذشته دیدیم را روی سایت داشته باشیم. با نصب قالب وردپرس در این جلسه، فقط تم و چهار چوب قالب را می‌توانیم روی وبسایت اجرا کنیم.

مقاله پیشنهادی: نصب آسان قالب وردپرس در cpanel
15 نصب بسته نصب آسان در سی پنل Cpanel

بسته نصب آسان یک پکیج کامل شامل پوسته، قالب و افزونه‌های ضروری برای راه اندازی آن قالب است. این روش نصبی عموماً برای سایت‌هایی استفاده می‌شود که هیچ مطلبی ندارند یا به اصطلاح خام هستند. در این جلسه از دوره آموزش وردپرس به نصب بسته نصب آسان در سی پنل، ایجاد دیتابیس و به مراحل نصب قالب می‌پردازیم.

نکته: دقت داشته باشید با نصب بسته نصب آسان تمامی اطلاعات هاست شما پاک خواهد شد.

16 کار با بخش تنظیمات قالب سایت

هر قالب تنظیمات خاص خود را دارد با نصب قالب از طریق پیشخوان می‌توانید تنظیمات آن را تغییر دهید؛ از پیشخوان وردپرس گزینه سفارشی سازی را بزنید و قسمت‌هایی مانند عنوان سایت، لوگو، فاوآیکون و... را تغییر دهید.

17 کار با هدر یا سربرگ سایت

هدر یا سربرگ سایت یکی از بخش‌های مهم هر سایت است که دسترسی را برای کاربر راحت می‌کند و اغلب شامل منو سایت، نام سایت و لوگو است و کاربر با چند کلیک ساده به صفحه هدف خود می‌رسد.
فوتر و سربرگ سایت به دلیل اینکه تقریبا در تمام صفحات (بخصوص صفحه اول) نمایش داده می‌شود، ارزش بالایی در سئو سایت دارد. به همین دلیل صفحاتی که در منو قرار می‌گیرند باید از مهم‌ترین صفحات سایت شما باشند.

18 کار با فوتر سایت

فوتر یا پابرگ سایت، انتهایی‌ترین قسمت هر صفحه از سایت است. در فوتر بهتر است مواردی مانند: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های‌مجازی، نمادها (اینماد و نماد‌های اعتماد الکترونیک) و... قرار گیرند.
پابرگ‌ها را به وسیله ابزارک‌ها، صفحه ساز‌ها ( مثل المنتور و ویژوال کامپوزر) می‌توان طراحی کرد. بهترین راه برای طراحی یک پابرگ استفاده از صفحه ساز‌ها هستند. زیرا با صفحه ساز‌ می‌توانید جزئی ترین تغییرات را در هر پابرگ اعمال کنید.

19 افزونه‌های ضروری وردپرس

وردپرس منبعی از انواع پلاگین وردپرس است. اما آیا همه برای وبسایت ما ضروری هستند؟
مسلماً خیر؛ ما به تمام افزونه‌ها نیاز نداریم اما افزونه‌هایی که در این جلسه معرفی می‌کنیم برای سایت وردپرس لازم و ضروری هستند.

نکته: یکی از دلایلی که نباید هر افزونه‌ای را روی سایت نصب کرد،بحث امنیت وردپرس است که در چند جلسه آینده به طور مفصل به آن می‌پردازیم.

مقاله پیشنهادی: چه افزونه‌هایی برای وردپرس ضروری هستند
20 آشنایی و کار با افزونه رنک مث Rank math

بهترین راه رسیدن به رتبه یک گوگل، سئو است.
برای بهتر دیده شدن سایت در نتایج گوگل، باید مجموعه‌ای از فرایند‌های سئو را انجام دهید.

افزونه‌هایی مثل Yoast و Rank Math ابزارهای سئو در سایت وردپرس هستند که با رعایت کردن نکاتی که به شما پیشنهاد می‌دهد می‌توانید راحت‌تر در نتایج گوگل دیده شوید. در این ویدئو آموزش رایگان وردپرس به سراغ کار با افزونه رنک مث می‌رویم.

 رنک مث تنها یک ابزار سئو است برای دیدن عوامل مهم و تاثیر گذار دیگر بر سئو سایت لینک زیر را ببینید.

آموزش سئو وردپرس 

21 معرفی و آموزش بهترین صفحه ساز دنیا یعنی المنتور

صفحه ساز‌ها افزونه‌هایی هستند که به وسیله آن‌ها انواع صفحات بلاگ، آرشیو، محصولات و صفحات اصلی سایت را طراحی کنید. افزونه المنتور یک صفحه ساز حرفه‌ای است که بدون کدنویسی و کشیدن و رها کردن المان‌ها می‌توانید صفحاتتان را طراحی و سفارشی سازی کنید.

المنتور یک صفحه‌ساز به همراه المان‌ها و قالب‌های آماده است که طراحی صفحات را بدون کدنویسی برای شما آسان می‌کند. آموزش این افزونه را در ادامه ببینید.

آموزش المنتور 

22 آموزش انتقال سایت از لوکال هاست به هاست

در جلسات اول دوره آموزش وردپرس، سایت وردپرس را روی لوکال هاست نصب کردیم. بعد از تکمیل سایت می‌توانید که سایت را از لوکال هاست به هاست انتقال بدهید.

در این قسمت از آموزش رایگان وردپرس انتقال سایت به هاست واقعی را آموزش می‌دهیم.

فصل سوم: افزایش امنیت سایت وردپرس (WordPress Security)
1 امنیت سایت‌های وردپرسی

پیشگیری بهتر از درمان است!

حالا که برای راه اندازی سایتتان زحمت زیادی کشیده‌اید مراقب امنیت سایتتان باشید.

وردپرس با تلاش هر ساله توسعه دهندگان دارای امنیتی بالایی است اما اقدامات مختلف و نصب افزونه‌های امنیتی وجود دارد که به افزایش امنیت سایتتان کمک زیادی می‌کند.

2 اقدمات مهم افزایش امنیت سایت وردپرس

برای افزایش امنیت سایت ودپرس باید فعالیت‌هایی مانند: انتخاب پسورد قوی، تغییر نام کاربری، تغییر آدرس وردود به پیشخوان وردپرس، تغییر ایمیل مدیریت و ... را انجام دهید.

در این جلسه بسیاری از موارد امنیتی را با هم انجام می‌دهیم به طوری که هکرها را به زحمت خواهیم انداخت!

چک لیست کامل مسائل امنیتی وردپرس را در مقاله زیر ببینید.

امنیت وردپرس 

3 نصب افزونه امنیتی وردپرس

یکی دیگر از راهکارها برای بالا بردن امنیت استفاده از افزونه‌های امنتی است.

افزونه Wordfence یکی از بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس است که سایت شما را در برابر تهدیدات امنیتی مانند حملات DDOS و brute force و... محافظت می‌کند.

در این جلسه از آموزش وردپرس یادخواهید گرفت چگونه از سایتتان در برابر هکرها محافظت کنید.

4 بک آپ گیری از سایت

-برای از دست نرفتن فایلی که برایتان مهم است چه راهکاری مد نظر دارید؟
+از آن چند نسخه تهیه می‌کنم و در چند جا آن را ذخیره می‌کنم.

همیشه از سایت تان بک آپ یا نسخه پشتیبان داشته باشد تا اگر به هر دلیلی برای سایت شما مشکلی پیش آمد به راحتی اطلاعاتتان را برگردانید. هر چند شرکت‌های هاستینگ از سایت شما نسخه بکاپ تهییه می‌کنند اما برای اطمینان می‌توانید به صورت دوره‌ای از سایتتان بکاپ تهیه کنید.

در این ویدئو از  آموزش وردپرس نحوه بکاپ گیری را مشاهده کنید.

فصل چهارم: نصب و پیکر بندی ووکامرس (WooCommerce)
1 تنظیمات و پیکربندی ووکامرس

اولین قدم برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نصب افزونه Woocommerce است معمولاً در زمان نصب بسته آسان قالب فروشگاهی این افزونه به طور خودکار نصب می‌شود. حالا باید برویم و پیکربندی ووکامرس را انجام دهیم.
برای این کار از مسیر پیشخوان> ووکامرس> پیکربندی به تنظیمات وردپرس می‌رویم. تب‌های مهم یعنی همگانی، محصولات و حساب کاربری را در این جلسه بررسی می‌کنیم و در جلسات آینده آموزش وردپرس به طور مفصل به بحث درگاه پرداخت و حمل و نقل می‌پردازیم.

2 ساخت محصول ساده در ووکامرس

برای خرید یک کتاب وارد کتاب خانه می‌شویم:

+ کتاب "من پیش از تو" جوجو مویز انتشار آتیسا رو دارید؟
- بله بفرمایید تا بیارم خدمتتون.

همانطور که در مثال بالا هم متوجه شدیم، بسیاری از محصولات ویژگی خاصی ندارند که باعث تفاوت آن‌ها شود. محصولاتی که فقط یک نسخه یا یک تیپ از نوع آن ها وجود دارند محصولات ساده می‌گوییم.

اضافه کردن این دسته از محصولات کار خاصی ندارد. نام محصول، توضیحات محصول، قیمت و سایر ویژگی‌های محصول را وارد کنید، حالا نوبت این است که سئو نوشته تان را تقویت و محصول را منتشر کنید.

3 ساخت محصول متغیر در ووکامرس

به این مکالمه دقت کنید:

+ آقا این گوشی هواوی P40 PRO چنده قیمتش؟
- رم 128GB؟
+ نه 256GB رو می‌خوام.

بسیاری از محصولات مثل چیزی که در بالا گفته شد، یک یا چند ویژگی متفاوت با هم دارند. ویژگی‌های متمایزی مثل اندازه، وزن، سایز، رنگ و... که در نهایت ممکن است باعث تغییر قیمت هر کدام از محصولات شوند.

در وبسایت‌های وردپرسی برای ایجاد کردن این محصولات در ووکامرس از فیلد محصولات متغیر استفاده می‌کنیم. به راحتی ویژگی‌های متغیر هر محصول را از هم جدا می‌کنیم تا کاربر بر اساس نیاز، ویژگی‌های محصول مورد نظر خود را انتخاب کند. در این جلسه آموزش وردپرس به نحوه ساخت محصول متغیر می‌پردازیم.

4 آموزش تنظیمات حمل و نقل در ووکامرس

حمل و نقل مهم ترین اقدامی است که بعد از خرید مشتری صورت می‌گیرد. سیستم حمل و نقل ووکامرس تا حدود زیادی این موضوع را برطرف کرده است.

حمل و نقل در ووکامرس در عین سادگی، کار آمد است و می‌تواند نیاز بسیاری از فروشگاه‌های نوپا را برطرف کند. مثلاً می‌توانید بر اساس استان محل سکونت مشتری تان مبلغ جدا گانه‌ای را برای پست محصول از آن‌ها دریافت کنید.
در این ودیو از آموزش وردپرس، سیستم حمل و نقل در ووکامرس را با هم بررسی می‌کنیم.

5 متصل کردن فروشگاه به درگاه پرداخت

بعد از زحماتی که برای راه انداری فروشگاه اینترنتی کشیده‌اید؛ حالا وقت آن است تا فروش تان را شروع کنید.

بهترین راه برای پرداخت هزینه، استفاده از درگاه‌های پرداخت آنلاین است. درگاه‌های پرداخت به طور کلی به دو دسته درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت غیر مستقیم تقسیم می‌شوند.
اخذ مجوز درگاه‌های پرداخت مستقیم کمی زمان بر است ولی پروسه دریافت درگاه پرداخت غیر مستقیم از آنجایی که نیازی به اینماد ندارید، چندان طولانی نخواهد بود.

توصیه: در قدم اول از درگاه‌های پرداخت غیر مستقیم استفاده کنید، ولی از دریافت‌ای نماد و درگاه پرداخت مستقیم هم غافل نشوید.

فصل پنجم: مقدمات سئو سایت وردپرس (WordPress SEO)
1 آموزش ساخت سایت مپ (SiteMap)

سایت مپ SiteMap یک فایل XML است که لیستی از صفحات مختلف به صورت لینک، در آن قرار دارد. در این فایل تمامی آدرس صفحات مهم سایت مانند نوشته‌ها، محصولات، برگه‌ها، دسته بندی‌ها و برچسب‌ها که بیشترین ارزش‌ها را برای سایت دارند قرار می‌گیرند و به ربات‌های گوگل کمک می‌کنند تا صفحات سایت را سریع تر ایندکس کنند.

ساخت سایت مپ بسیار ساده هست. در این جلسه آموزش وردپرس یاد می‌گیرید که تنها با چند کلیک ساده نقشه سایتتان را ایجاد کنید.

2 آموزش اتصال سایت وردپرسی به سرچ کنسول

سرچ کنسول Search Console یکی از ابزارهای بسیار مهم وب مستران برای بررسی عملکرد بهبود رتبه‌های سایت است.

با نصب سرچ کنسول می‌توان رتبه بر اساس کیورد خاص، بررسی تعداد نمایش در نتایج گوگل و کلیک، رتبه کیوردها، بررسی ورودی‌های یک URL خاص، وضعیت ایندکس صفحات را مشاهده کرد.

جالب تر این جاست که تمامی خدمات در سرچ کنسول رایگان هستند!

مقاله پیشنهادی: ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

به شما تبریک میگم. تا اینجا آموزش وردپرس و نکات طلایی آن را در آخرین آپدیت 1402 یاد گرفتید.

در ادامه ما مجموعه آموزش‌های اختصاصی برای طراحی و سفارشی سازی سایت‌های حوزه‌های مختلف را آماده کرده‌ایم. اگر می‌خواهید یک طراح سایت حرفه‌ای شوید در دوره طراحی سایت آکادمی راست چین می‌توانید سرفصل‌های پیشرفته را یاد بگیرید و هر نوع سایتی را طراحی کنید.

دوره آموزش طراحی سایت

این دوره آموزشی شما را با مفاهیم و اصول اساسی طراحی وبسایت آشنا کرده و کار و سفارشی کردن تم ها، بهینه سازی عملکرد و یکپارچه سازی پلاگین ها و در نهایت ساخت یک وب سایت جذاب را به صورت کاملا حرفه ای آموزش می دهیم، به طوریکه به سادگی وارد بازار کار شوید.

شرکت در دوره طراحی سایت

📞 اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید می توانید با شماره 03831124 داخلی 215 تماس گرفته و مشاوره رایگان متخصصان راست چین را دریافت نمائید یا در انتهای همین صفحه سوال خود را در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید.

96 دیدگاه ها افزودن دیدگاه