ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
آموزش سئو

تنظیمات ظاهر جست و جو در یواست سئو

این مقاله به توضیح بخش های تنظیمات ظاهر جست و جو در یواست می پردازد تا سایت شما ظاهر جذابی در جست و جوی گوگل داشته باشد.

2
07 مهر 1400
آخرین بروزرسانی: 15 مهر 1403

 تب تنظیمات ظاهر جست و جو دومین تب در اموزش آموزش افزونه Yoast Seo است که می خواهیم در این مقاله بررسی کنیم. در تنظیمات ظاهر جست و جو یواست سئو می توانید نحوه نمایش سایت خود را در گوگل تعیین کنید. در واقع بخش ظاهر جست وجو برای این است که بتوانید ظاهر مناسبی از لینک سایت خودتان را به کاربر نمایش بدهید. به این ترتیب کاربر برای کلیک روی سایت شما ترغیب می شود و نرخ کلیک سایت تان بالا می رود. هر چه نتایج ارائه شده در موتور جست و جو ساده تر باشند کاربر بهتر می تواند تصمیم بگیرد که شما را انتخاب بکند. زیرا نتایج شلوغ منجر به سردرگمی کاربر می شود و نحوه ظاهر شدن شما در گوگل، در سئو و جذب کاربر تاثیر دارد.

در ادامه این مقاله به توضیح بخش های متفاوت تنظیمات ظاهر جست و جو می پردازیم. در ویدئوی زیر جزئیات کار با تنظیمات یواست سئو پرداخته ایم و در ادامه مراحل را به صورت تصویری توضیح داده ایم.

نصب افزونه Yoast Seo

افزونه Yoast Seo را مانند همه افزونه های وردپرس از طریق پیشخوان وردپرس نصب کنید. می توانید آموزش نصب افزونه را مشاهده کنید. افزونه بعد از نصب، از داخل پیشخوان وردپرس در بخش زیر در دسترس است. بعد از نصب، نوبت به پیکربندی یواست می‌رسد که در یواست سئو چیست نحوه پیکربندی این پلاگین را توضیح داده‌ایم. در واقع اگر اولین باری است که افزونه Yoast SEO را روی سایت خود نصب کرده‌اید، باید آن را در کمتر از چند دقیقه پیکربندی کنید.

افزونه یواست سئو در پیشخوان وردپرس

تنظیمات ظاهر جست و جو در Yoast Seo

در این بخش به تمامی سربرگ های تنظیمات ظاهر جست وجوی یواست می پردازیم.

عمومی

بعد از نصب افزونه، از داخل پیشخوان وردپرس>سئو> ظاهر جست وجو وارد تنظیمات این بخش شوید. در صفحه بازه شده، اولین سربرگ این بخش، عمومی است که شامل قسمت های زیر است.

  • جداکننده عنوان: در این بخش جدا کننده عنوان را مشخص می کنید، اینکه چه جدا کننده ای را انتخاب کنید به نظر شخصی شما بر میگردد. جداکننده کاراکتری است که بین آدرس سایت و عنوان نوشته شما قرار می گیرد. که بهتر است پیش فرض آن یعنی خط تیره که معمول تر است انتخاب شود.
  • صفحه خانه: در این بخش مشخص می کند که صفحه اصلی سایت شما با چه فرمتی در گوگل نمایش داده شود. و همچنین توضیح متای صفحه اصلی در نتایج گوگل را در باکس توضیح متا درج کنید.
  • گراف دانش & Schema.org: در بخش گراف دانش به گوگل اعلام می کنید که شخص هستید یا شرکت. این بخش در نتیجه ورودی گوگل شما فرقی ندارد. در این قسمت می توانید لوگوی شرکت خود را اضافه کنید.

تنظیمات عمومی ظاهر جست و جو

 

choosearea

انواع محتوا

در این قسمت می توانید تعیین کنید کدامیک از محتواهایی که در سایت دارید در گوگل نمایش داده شود. محتوای شما شامل نوشته ها، برگه ها، اطلاعیه ها، بلاگ ها و پادکست ها است. برای مثال نیاز ندارید که پادکست های شما در گوگل نمایش داده شود. اما نوشته ها و برگه های شما باید در گوگل قابل جست و جو باشند.

نکته: شما در سربرگ عمومی برای توضیح متای لینک اصلی متنی وارد کردید ولی بهتر است توضیح متای نوشته ها و برگه را خالی بگذارید تا برای هر نوشته به صورت جداگانه بتوانید متا بگذارید.

تنظیمات انواع محتوا Yoast Seo

عناصر چند رسانه ای

این قسمت را باید حتما بله قرار دهید. در صورتی که خیر باشد گوگل تصور می کند که شما محتوای تکراری ایجاد کرده اید.

عناصر چند رسانه ای ظاهر جست و جو

طبقه بندی ها (Taxonomy)

بخش طبقه بندی در تنظیمات ظاهر جست و جو در Yoast Seo شامل دسته بندی، برچسب ها و ویژگی ها می شود. این بخش هم تنظیمات انواع محتوا را دارد و شامل نمایش بخش مربوطه در نمایش جست و جو، عنوان سئو و توضیح متا است. مثلا اگر عنوان دسته بندی را term title بگذاریم، همین را در مرورگر و نتایج گوگل نشان می دهد.

تنظیمات طبقه بندی ظاهر جست و جو

بایگانی ها

در این بخش می توانید تنظیمات بایگانی ها را انجام دهید.

  • تنظیمات بایگانی های نویسنده: چنانچه شما در سایت تان یک نویسنده دارید نیازی نیست بخش بایگانی های نویسنده را فعال کنید. اما اگر نویسنده های متفاوت دارید و میخواهید با سرچ اسم نویسنده پست های او نمایش داده شوند بهتر است این بخش را فعال نمایید. غیرفعال کردن آن تاثیری روی سئو ندارد اما برای اینکه از محتوای تکراری جلوگیری شود بهتر است که غیرفعال شود.
  • تنظیمات تاریخ بایگانی ها: با فعال بودن آن مشخص می کنید که آیا کاربر پست های تاریخ خاصی را در گوگل مشاهده کند یا خیر.
  • صفحات خاص: برای بعضی از صفحات خاص می توانید عنوان صفحه را مشخص کنید. برای مثال برای صفحات جست و جو یک فرمت برای عنوان آن مشخص می کنید.
  •  صفحات 404: در این بخش مشخص می کنید هنگامی که کاربر صفحه 404 را زد چه چیزی در عنوان به کاربر نمایش دهد.

نکته: تغییر عنوان صفحات 404 از این بخش تاثیری در سئو ندارد چون این صفحات در گوگل ایندکس نمی شوند.

تنظیمات بایگانی ها در یواست سئو

در تصویر زیر تنظیمات بخش صفحات خاص و 404 را مشاهده می کنید.

تنظیمات صفحات خاص در بایگانی های Yoast Seo

بردکرامب

چنانچه شما سئوی سایت خود را بر اساس استراتژی چیده باشید تنظیمات بردکرامب یا مسیر راهنما می تواند به رشد سئوی شما کمک کند. اگر می خواهید درباره این تنظیمات بیشتر بدانید مقاله بردکرامب چیست را مطالعه نمایید.

تنظیمات مسیر راهنما در ظاهر جست و جو

مثال: کادر قرمز رنگ در تصویر زیر نحوه نمایش برد کرامب را در سایت شما نشان می دهد. زمانی که کاربر به سایت شما مراجعه می کند مسیر خود را مشاهده نماید و بداند در کجای سایت شما قرار گرفته است.

بردکرامب در سایت

RSS

RSS یک امکان در سایت های وردپرسی و به معنای خوراک سایت است. فایل RSS یک فایل XML است که با زدن واژه feed بعد از آدرس سایت می توانید این فایل را مشاهده کنید. هسته وردپرس به صورت خودکار این فایل را آپدیت می کند تا محتوا تازه شود.

مقاله پیشنهادی: اگر میخواهید با سایر تنظیمات یواست سئو آشنا شوید در مقاله بخش اجتماعی و ابزارها در یواست سئو را بخوانید.

تنظیمات RSS در ظاهر جست و جو

سیستم های دیگر می توانند خوراک سایت شما را دریافت و آن را کپی کنند. یواست سئو امکانی دارد که محتوای سایت شما را تغییر می دهد . هنگامی که محتوای شما توسط منابع دیگر کپی شود، این تغییرات هم کپی می شوند که این کار برای جلوگیری از سرقت محتوای سایت شما به کار می رود. در بخش تنظیمات خبرخوان RSS دو فیلد وجود دارد که محتوایی که قبل و بعد از هر مطلب بایستی درج شود را تنظیم کنید.

محصول پیشنهادی
بنر
افزونه Yoast Seo، افزونه یواست سئو پرمیوم
دسته بندی : افزونه سئو
31451
فروش
90%
رضایت

در این مقاله به تنظیمات ظاهر جست و جو در یواست سئو پرداختیم و هر بخش را با تصویر و به صورت کاربردی توضیح دادیم. امیدوارم نکاتی که توضیح داده شد به شما کمک کند تا بتوانید رتبه بهتری در گوگل بگیرید و نرخ کلیک بالاتری داشته باشید.

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
مهسا هستم، عاشق زندگی، نوشتن، نقاشی و صد البته مهارت‌ها و تجربه های جدید :)
مقالات مرتبط
بنر
آموزش رایگان سئو وردپرس
در این مقاله با آموزش وردپرس رایگان مواردی مانند تنظیمات پیشخوان وردپرس، نصب افزونه‌های وردپرس، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را آموزش می‌دهیم تا با هزینه کم و انجام تمام اقدامات برای سئو سایت به رتبه های برتر نتایج گوگل دست پیدا کنید.
بنر
چک لیست سئو وردپرس؛ نکات عملی برای رسیدن به رتبه 1
برای رسیدن به رتبه اول نتایج گوگل باید یک سایت بهینه برای موتورهای جستجو داشته باشید. در این مقاله چک لیست سئو 2023 برای سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال را آماده کرده ایم، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
بنر
آموزش رنک مث؛ تنظیمات صفر تا 100 کاملا کاربردی
در آموزش رنک مث، شما را با نحوه نصب و راه اندازی آن آشنا خواهیم کرد تا بتوانید براحتی اصلی ترین تنظیمات سئو را برای سایت وردپرسی خود انجام دهید.
بنر
آموزش ساخت رایگان اکانت ماز پرو Moz Pro
به کمک اکانت MOZ Pro می توانید از آخرین تغییرات قوانین و نکات سئو خبر دار شوید، کمپین های کنترل استراتژی سئو تعیین کنید، عملکرد رقبای خود را رصد کنید، نقاط ضعف و قدرت خود را بیشتر بشناسید و جایگاه بهتری در موتور جستجو بدست آورید. در ادامه با آموزش ساخت اکانت Moz Pro با ما همراه باشید.
2 دیدگاه
aliomidi
aliomidi
20 تیر 1401 02:57

سلام و عرض احترام
برخی از سایت ها در نتایج گوگل عکس دسته بندی محصولاتشون نمایش داده میشه
مانند تصویر زیر
https://s6.uupload.ir/files/2022-07-11_025410_sdlx.png
این تو کجای تنظیمات یواست است یا افزونه خاصی داره ؟

آیا مفید بود ؟
0
مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
20 تیر 1401 10:53

درود عرض ادب
این مورد با داده های ساختاریافته انجام نمیشه. گوگل میتونه فقط به طور خودکار تصاویر استفاده شده در یک صفحه را دریافت کنه و آنها را در نتایج نمایش بدهد. (تا زمانی که تصاویر توسط Google Images ایندکس شوند، اگر برای Google Images مسدود بشن، گوگل از آنها استفاده نخواهد کرد) مواردی که در نظر میگیره اینها هستند:
تصاویری که محصول را به وضوح نشان می دهند (مثلاً در پس زمینه سفید) توسط گوگل ترجیح داده می شوند.
در Google Images: تصویر غنی باشد و ویژگی موارد مرتبط در Google Images را دارا باشد.
هر صفحه باید حداقل یک تصویر داشته باشد (چه نشانه گذاری داشته باشید یا نه). گوگل بهترین تصویر را برای نمایش در نتایج جستجو بر اساس نسبت ابعاد و وضوح انتخاب می کند.
URL های تصویر باید قابل کرول و ایندکس شدن باشند. چون بررسی میکند آیا گوگل می تواند به URL های شما دسترسی داشته باشد، از ابزار URL Inspection استفاده کنید.
تصاویر باید در قالب فایلی باشند که توسط Google Images پشتیبانی می‌شود
برای موارد بیشتر میتونید لینک زیر را مطالعه کنید.
https://developers.google.com/search/docs/advanced/structured-data/product#product

آیا مفید بود ؟