ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
لوکال سئو رنک مث
آموزش افزونه‌ها

سئو محلی در رنک مث

یکی از مهم‌ترین امکانات افرونه رنک مث قابلیت تنظیم سئو محلی است و به کسب و کارهای محلی مانند رستوران کمک می‌کند تا بتوانند خود را در گوگل به نتایج بالا برسانند.

2
20 اسفند 1402
آخرین بروزرسانی: 07 مرداد 1403

سئو محلی یا لوکال سئو (Local SEO)، بهینه‌سازی وب‌سایت برای رسیدن به نتایج برتر گوگل در جستجوی محلی است. با انجام فرآیند سئو محلی می‌توانید مشتریان بیشتری از منطقه جغرافیایی خود جذب کنید.

یکی از روش‌های ساده برای انجام سئو محلی استفاده از افزونه رنک مث است، در ادامه تنظیمات سئوی محلی رنک مث را بررسی می کنیم.

 تنظیمات Local SEO رنک مث

برای پیکربندی سئوی محلی در رنک مث باید از قسمت پیشخوان وردپرس وارد قسمت Rank Math شوید، سپس روی دکمه تنظیمات بزنید.

سئو محلی در رنک مث
در ادامه تمام فیلدهایی که برای تنظیمات سئو محلی رنک مث باید انجام دهید را بررسی می‌کنیم.

محصول پیشنهادی
بنر
افزونه رنک مث، افزونه Rank Math
دسته بندی : افزونه سئو
14651
فروش
91%
رضایت

راهنمای بهینه سازی سئوی محلی در Rank Math

این راهنما مراحل تکمیل تنظیمات سئوی محلی در Rank Math را به شما آموزش می دهد تا بتوانید حضور آنلاین خود را در نتایج جستجوی محلی گوگل بهبود بخشید.

1. نوع فعالیت؛ شخص یا سازمان

در این فیلد باید مشخص کنید که وب سایت شما شخصی است یا سازمانی و گزینه مناسب را انتخاب نمایید.

 نوع فعالیت؛ شخص یا سازمان در رنک مث

2. نام وب سایت

گوگل از “نام سایت” برای کمک به کاربران در پیدا کردن وب سایت در نتایج جستجو استفاده می کند، در این قسمت نام وب سایت را خود را وارد کنید.

نام وب سایت در تنظیمات لوکال

3. لوگو

لوگو باعث می شود که سایت در صفحه نتایج گوگل کاملا مشخض و شناخته شود، پس برای سئوی محلی اضافه کردن لوگو ضروری است. پس در این قسمت، باید لوگوی وب سایت خود را انتخاب و روی دکمه “افزودن یا بارگذاری فایل” کلیک کنید. حداقل رزولوشن لوگوی شما باید 112 در 112 پیکسل باشد و به طور کلی، لوگوی مربع شکل ترجیح داده می شود.

آپلود لوگو در تنظیمات لوکال سئو

توجه: اگر لوگو در تنظیمات سئوی محلی پیکربندی نشود، Rank Math لوگوی سایت را به عنوان جایگزین در نظر می گیرد و آن را در Schema سازمان (Organization Schema) قرار می‌دهد. لوگوی سایت را می‌توانید با رفتن به “پیشخوان وردپرس” > “نمایش” > “سفارشی سازی”> “هویت سایت”> “لوگو” پیکربندی کنید.

4. آدرس اینترنتی (URL)

در این قسمت باید آدرس اینترنتی (URL) وب سایت خود را وارد کنید.

آدرس اینترنتی (URL) در لوکال سئو

5. ایمیل

در این قسمت باید آدرس ایمیلی را که به طور مرتب آن را بررسی می کنید، وارد کنید، زیرا مشتریان ممکن است  از طریق آن با شما تماس بگیرند.

وارد کردن ایمیل

6. آدرس

این فیلد از مهمترین قسمت هایی است که باید در سئوی محلی رنک مث تکمیل کنید، چون باید آدرس کسب و کار خود را در اینجا وارد کنید. تا حد امکان دقیق باشید، زیرا این آدرس نه تنها به کاربران نمایش داده می شود، بلکه برای مسیریابی نیز استفاده می شود.

مهمترین ادرس های سئوی محلی رنک مث

7. نوع کسب و کار

نوع کسب و کار خود را برای صفحه اصلی و صفحات درباره ما/تماس خود انتخاب کنید. انتخاب شما به Google کمک می‌کند تا وب سایت را هنگام رتبه بندی در کلمات کلیدی جستجوی محلی به درستی به کاربران نشان دهد.

نوع کسب و کار در سئوی محلی

8. فرمت و ساعات کاری

بهتر است در سئوی محلی ساعات کاری خود را نیز ثبت کنید. انجام این مورد به بازدیدکنندگان شما کمک می کند تا تصمیم بگیرند چه زمانی به صورت حضوری به محل کار شما مراجعه کنند.

فرمت و ساعات کاری در لوکال سئو

9. شماره تلفن

شماره تلفن کسب و کار خود را در این قسمت وارد کنید، زیرا Google شماره تلفن مشاغل محلی را در نتایج جستجو نشان می دهد و کاربران می توانند با شما تماس بگیرند.

شماره تلفن در تنظیمات لوکال سئو

10. صفحه درباره ما و تماس با ما

برای اینکه صفحه تماس با ما و درباره ما در نتایج گوگل دیده شود شما می توایند از این بخش آن ها را انتخاب کنید.

درباره ما و صفحه تماس با ما در تنظیمات لوکال سئو

11. کلید API Google Maps

کلید API Google Maps خود را برای فعال کردن Google Maps برای  مسیریابی کسب و کار خود وارد کنید. برای نحوه دریافت کلید API این مقاله را بخوانید.

12. مختصات جغرافیایی

مختصات جغرافیایی Google Maps خود را وارد کنید.

مختصات جغرافیایی در تنظیمات لوکال سئو

در این مقاله  از سری آموزش رنک مث، به تنظیمات سئوی محلی رنک مث را آموزش دادیم و مهم ترین تنظیماتی که باید برای دیده شدن در لوکال سئو نیاز دارید را بررسی کردیم.

مهسا کاظمی پور
مهسا کاظمی پور
مهسا هستم، عاشق زندگی، نوشتن، نقاشی و صد البته مهارت‌ها و تجربه های جدید :)
مقالات مرتبط
بنر
آموزش افزونه دیجیتس (ثبت نام سریع در سایت)
آموزش دیجیتس (ِDigits) شامل نصب، تنظیمات، فرم‌ها، اتصال به سامانه پیامکی، استایل و افزودنی‌ها است که این موارد را در این مقاله به صورت ویدئویی آموزش دادیم. کار کردن با افزونه دیجیتس بسیار راحت است و به سرعت می‌توانید با نصب افزونه دیجیتس امکان عضویت و ورد کاربران با شماره موبایل را فراهم کنید.
بنر
آموزش افزونه Ultimate Affiliate Pro
شاید برای شما هم پیش آمده که برای خرید یک محصول لینک را باز کنید ولی وارد دیجی کالا شوید؛ یکی از روش های کسب درآمد بدون فروش محصولات خودمان افیلیت مارکتینگ است. به این صورت که شما یک سایت با محتوا کامل دارید و به جای قرار دادن لینک محصولاتتان لینک محصولات سایر سایت ها را قرار می دهید به این صورت ...
بنر
آموزش افزونه لرن دش
در سال های اخیر آموزش آنلاین جزء جدایی ناپذیر از سیستم آموزشی شده است و بسیاری از افراد تمایل به شرکت در دوره های مجازی دارند. طراحی سایت های آموزش آنلاین قدم بزرگی در پیشرفت سیستم آموزشی است. اگر از قالب وردپرس استفاده می کنید با استفاده از افزونه های وردپرس مانند لرن دش می توانید سایت خود را ...
بنر
آموزش رنک مث؛ تنظیمات صفر تا 100 کاملا کاربردی
در آموزش رنک مث، شما را با نحوه نصب و راه اندازی آن آشنا خواهیم کرد تا بتوانید براحتی اصلی ترین تنظیمات سئو را برای سایت وردپرسی خود انجام دهید.
2 دیدگاه
yoones
yoones
25 خرداد 1403 16:37

در قسمت ادرس
که فیلد های street adress reagin و چیزهای دیگه وجود دارند میشه توضیح بدین این کلمات معادل چه چیزی هستن و چطوری باید پر بشوند؟

آیا مفید بود ؟
0
فاطمه سامانی | کارشناس‌ارشد سئو
فاطمه سامانی | کارشناس‌ارشد سئو
26 خرداد 1403 08:32

سلام وقت بخیر
شما باید در این قسمت ادرس دقیق خودتون شامل اسم خیابان، کد پستی، استان و ... را توی قسمت مورد نظر بزارید
کافیه ترجمه کنید هر قسمت رو و معادلش را بزارید.

آیا مفید بود ؟