آموزش ویدئویی بسته نصب آسان در دایرکت ادمین
در این آموزش قصد داریم با دو روش، نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین را انجام دهیم. بسته نصب آسان پکیج آماده ای است که شما می توانید با استفاده از آن دقیقا دموی مشاهده شده در قالب خریداری شده را نصب کنید. با راه اندازی بسته نصب آسان در هاست می توانید بدون نیاز به کدنویسی و در کمتر از 10 دقیقه، یک سایت حرفه ای آماده داشته باشید. پس همراه ما باشید با آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین.
بهترین سیستم عامل برای وردپرس، هاست لینوکسی است و از میان پنل های آن، هاست Cpanel و Direct Admin طرفداران بیشتری دارند. اگر هاست شما دایرکت ادمین است در ادامه با آموزش نصب بسته نصب آسان همراه ما باشید.
گرچه دایرکت ادمین به لحاظ گرافیکی کمی ضعیف تر است؛ اما قیمت آن مناسب تر است. همچنین با امکان بک آپ گیری از Direct Admin نگران از دست دادن اطلاعاتتان به هر دلیلی نباشید. در برخی از هاستینگ ها می توانید با ارسال تیکت درخواست تغییر پنل کاربری خود از دایرکت ادمین به سی پنل را داشته باشید.
اگر به دنبال روشی سریع، ایمن، آسان و جدید برای نصب قالب و افزونههای وردپرس هستید، علاوه بر روشی که در این مقاله به آن می پردازیم میتوانید همین حالا راستچین ستآپ را دانلود کنید و سایت خود را بدون دردسر راهاندازی کنید! برای دیدن این آموزش تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آموزش تصویری نصب قالب وردپرس با بسته آسان نصب در دایرکت ادمین
مهم ترین بخش در طراحی سایت با وردپرس نصب قالب است، که با روش های مختف قابل انحام است نمونهای از آن نصب از طریق پیشخوان دایرکت ادمین است، همانطور که می دانید بسته نصب آسان، یک مجموعه فایل زیپ شده است که بعد از خرید قالب در اختیار شما قرار می گیرد. به این ترتیب در زمانی بسیار کوتاه، هر آنچه مد نظر شماست، دقیقا مشابه دمو، روی سایتتان مشاهده خواهید کرد. بنابراین از لحاظ زمانی برایتان بسیار به صرفه تر خواهد بود. ضمن اینکه نیازی به تغییرات چندانی در سایت نخواهید داشت. چون بخش اعظمی از چیدمان سایت انجام شده.
خب حالا بیایید با هم به سراغ مراحل تصویری راه اندازی نصب وردپرس روی دایرکت ادمین برویم. اولین مرحله آپلود بسته نصب آسان روی directadmin است.
1: وارد پنل دایرکت ادمین شوید
خب حالا که بسته نصبی وردپرس را پیدا کردید، بیایید هر دو فایل را به هاست دایرکت ادمین انتقال دهیم.
مسلما اولین کار این است که وارد دایرکت ادمین شوید. برای این کار در مرورگر، آدرس دامنه ای که ثبت کرده اید را ثبت کنید. سپس 2222: config/ یا :2229 را به انتهای آن اضافه کنید.
بعد از ورود اولین کاری که در نصب وردپرس روی دایرکت ادمین باید انجام دهید، آپلود فایل هست. در قسمت System Info & Files
هاست، گزینه File manager را انتخاب کنید.
2: بسته نصب آسان وردپرس را در هاست دایرکت ادمین آپلود کنید
دمو مورد نظر را از پیشخوان راست چین دانلود کنید و پوشه دمو را از حالت فشرده خارج کنید. در این پوشه یک فایل با پسوند zip و یک فایل installer.php قرار دارد. هر دو فایل های مورد نظر را باید در هاست خود آپلود کنید.
نکته: همانطور که می دانید استفاده از بسته نصب آسان معمولا برای سایت های جدید و بدون محتوا استفاده می شود. در صورتیکه سایت شما محتوا دارد و قصد استفاده از بسته نصب آسان دارید، در این بخش همه فایل هایی که در public_html هستند را بعد از بک آپ، حذف کنید.
- بعد از ورود به پنل ابتدا وارد File manager شوید.
- سپس روی گزینه public_html در هاست خود کلیک کنید.
- برای آپلود فایل های بسته نصب آسان: در بالای این صفحه دکمه NEW را بزنید و گزینه Upload Files را انتخاب کنید تا پنجره ی آپلود فایل برای شما باز شود. هر دو فایل installer.php و فایل زیپ را آپلود کنید.
البته اگر قصد دارید سریع تر و دقیق تر کار آپلود انجام شود، پیشنهاد می کنم از نرم افزار های FTP استفاده کنید.
نکته: حجم آپلود در دایرکت ادمین، معمولا به 100 مگابایت محدود شده. اگر بسته نصبی شما از این مقدار بیشتر بود، حتما باید از FTP استفاده کنید یا محدودیت آپلود هاست را رفع کنید. نرم افزارهایی مثل Filezila و WinSCP برای این کار مناسب هستند. به این منظور آموزش نرم افزار FileZilla را ببینید.
خب حالا که فایل مورد نظرتان را به دایرکت ادمین انتقال داده اید، نوبت به نصب آن می رسد. مثل بقیه آموزش های بسته نصب آسان، باید این فایل را از حالت فشرده خارج کنید تا قابل استفاده باشد. پس گزینه ی Extract که مقابل فایل زیپ قالب آپلود شده، قرار دارد را کلیک کنید.
نکته مهم نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
پیشنهاد میکنم پیش از اینکه بقیه مراحل را پیش بروید، فایل های اضافه را بجز دو فایل (بسته نصبی و فایل های قالب) حذف کنید. به این شیوه برای ادامه کار راحت تر خواهید بود.
3: نوبت به نصب قالب وردپرس رسیده است
– آدرس بسته نصبی را در مرورگر وارد کنید
آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین ، را سپری کردید و فایل را با موفقیت به هاست دایرکت ادمین انتقال دادید. حالا وقت نصب وردپرس به کمک افزونه داپلیکیتور است؛ همانطور که میدانید Duplicator یک افزونه قدرتمند وردپرس است که به شما این امکان را میدهد به سادگی از سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
. برای شروع، آدرس دامنه را به همراه /installer.php در مرورگر وارد کنید. مثل
www.samplesite.com/installer.php
همانطور که می بینید این صفحه برایتان نمایش داده می شود. همه مواردی که برای نصب لازم است، اینجا به شما نشان داده می شود. دکمه های سبز می گویند مشکلی وجود ندارد. در همین صفحه، از بخش Options، روبروی extraction می توانید روش مورد نظرتان را انتخاب کنید که اگر دستی انتخاب کنید باید فایل را در جایی که آپلود کردید اکسترکت کنید. سپس تیک انتهای صفحه را بزنید. خب حالا اینجاست که با دکمه Next به مرحله بعد می رویم.
در صورتی که بعد از آپلود فایل بسته نصبی را اکسترکت نکرده اید با زدن دکمه Next فرایند اکسترکت شروع می شود.
اگر روش دستی را انتخاب کردید، به file manager هاست مراجعه کنید و دکمه extract را بزنید.
بهتر است قبل از شروع فرایند نصب آسان، دیتابیس خود را ایجاد کنید. اگر این کار را نکردید به صورت زیر یک پایگاه داده برای نصب قالب وردپرس ایجاد کنید.
– ساخت دیتابیس برای سایت در دایرکت ادمین
این مرحله ای است که پایگاه داده سایتتان را تعریف می کنید. شاید در نگاه اول پیچیده باشد اما واقعا کار ساده ای است. کافی است به سراغ صفحه اول هاست دایرکت ادمین بروید. گزینه ای به نام MySQL Management وجود دارد. روی آن کلیک کنید. اینجا همه دیتابیس هایی که در این هاست directadmin دارید را مشاهده می کنید.
می بینید که من اینجا هیچ پایگاه داده ای ندارم. پس روی Create new Database در بالای صفحه کلیک کنید.
برای ساخت دیتابیس باید یک نام برای پایگاه داده تعریف کنید. پیشنهاد می کنم مشخصاتی که اینجا ساخته اید را در یک فایل روی سیستمتان ذخیره کنید.
Database Name: اسمی که برای پایگاه داده انتخاب می کنید. نکته ای که به آن باید توجه کنید، حساس بودن این فیلد به حروف کوچک و بزرگ است. پس در فایلی که ذخیره می کنید، حتما دقت لازم را داشته باشید.
Database Username: اسم کاربری این دیتابیس. نکته ی مهم این بخش، یکسان نبودن نام کاربری و نام دیتابیس است.
Username Password: پسوردی که برای نام کاربری انتخاب می کنید بسیار مهم است. دکمه Random که اینجا کنار پسورد وجود دارد، به شما ارقامی تصادفی می دهد. ممکن است حروف هم داشته باشد. این کمک می کند پسوردی امن برای دیتابیس انتخاب کنید.
Confirm Password: همان پسوردی که در فیلد بالا پر کرده اید، اینجا هم قرار دهید.
– ادامه راه اندازی نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
دیتا بیس را هم ساختیم. دوباره به آدرس دامنه تان برگردید تا نصب را به پایان برسانیم.همانطور که گفتیم، اینجا نیاز دارید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید. دقت کنید طبق توضیحاتی که در عکس نوشته ایم عمل کنید.
اگر خطایی در اتصال دیتابیس مشاهده کردید حتما آن را برطرف کنید. در غیراین صورت نمی توانید به مراحل بالاتر بروید.
– ساخت حساب کاربری ادمین در نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین
در این مرحله ادمین یا مدیر سایت را تعریف می کنید. دکمه Options را که بزنید، می توانید اطلاعات مورد نیاز را ببینید و آنها را پر کنید. البته فقط سه گزینه زیر اجباری است. بقیه را لازم نیست حتما پر کنید.
- username
- password
اینجا مرحله آخری است که در نصب بسته نصب آسان روی direct admin طی می کنید. نکته مهمی که در تصویر زیر می بینید، کادر قرمز رنگ وسط صفحه است. همانطور که می بینید، گفته شده حتما بعد از نصب، فایل های نصب را پاک کنید. برای راحتی شما در نصب به کمک افزونه داپلیکیتور به صورت خودکار یک تیک قرار داده شده که این فایل ها را از هاست شما حذف کند. من هم از همین گزینه استفاده کردم و سپس هاست را برای اطمینان چک کردم. سپس سایر کارهای لازم بعد از نصب وردپرس را انجام دهید.
و نتیجه نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین است.
در این آموزش بسته نصب آسان در direct admin نصب شد. این روش به سادگی انجام می شود. کافی است مطابقه با آموزش پیش بروید تا نصب وردپرس به سادگی صورت گیرد.
اگر سوالی در مورد بسته نصب آسان در دایرکت ادمین یا نصب قالب وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین داشته باشید، همینجا به صورت کامنت برایمان بنویسید. در کمترین زمان پاسخگوی شما خواهیم بود.
قالب های دیجی کالا یکی از بهترین پوسته های فروشگاهی وردپرس هستند که همگی با بسته نصب آسان ارائه شده اند.
نصب قالب با ستآپ راست چین
راستچین با شناسایی این مشکل برای راحتی خریداران محصولات، سِتآپ را طراحی کرده که بدون نیاز به هزینه و با چند کلیک میتوانید قالب و افزونههای مورد نیاز خود را نصب کنید.
فایل ستآپ راستچین را دانلود کرده و در پوشه Public_html هاست آپلود کنید، سپس آدرس سایت را در مرورگر باز کنید تا به تنظیمات ستآپ دسترسی پیدا کنید.
- کلید دسترسی راست چین را وارد کنید تا نصب محصولات وردپرس شروع شود.
- قالبهای خریداریشده با لایسنس فعال نمایش داده میشود و میتوانید دمو موردنظر را انتخاب کنید.
- در هاستتان یک دیتابیس بسازید و اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.
- اطلاعات پنل ادمین شامل نام کاربری، رمز عبور و ایمیلتان را وارد کنید.
- نصب افزونه را انتخاب کنید؛ این بخش اختیاری است و در صورت عدم نیاز میتوانید به مرحله بعد بروید.
- با انتخاب پایان فرآیند نصب، قالب و افزونههای موردنظر نصب و فعال میشوند.
سلام چرا قالب woodmart plus داخل فایل های نصبی اون فایلهای نصبی که تو آموزش گفته رو نداره