ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
نشان ندادن متا دیسکریپشن صفحه در نتایج گوگل
آموزش سئو

چرا متا دیسکریپشن صفحه در نتایج گوگل نمایش داده نمی‌شود؟

با متا دیسکریپشن جزئیات محتوای صفحه به صورت خلاصه و جذاب نمایش داده می‌شود. یک متا دیسکریپشن جذاب می‌تواند توجه کاربران را در نتایج جستجو جلب و آن‌ها را تشویق به کلیک بر روی لینک صفحه کند. اگر متا دیسکریپشن صفحه شما نمایش داده نمی شود این مقاله همراه ما باشید.

0
14 مهر 1403
آخرین بروزرسانی: 01 دی 1403

احتمالاً برای شما هم پیش آمده که با حساسیت زیادی یک متا دیسکریپشن جذاب برای صفحه‌ای از وب‌سایت خود نوشته‌اید، اما وقتی نتایج جستجو را بررسی می‌کنید، گوگل به جای استفاده از متا دیسکریپشن شما، متن دیگری از محتوای صفحه را نمایش می‌دهد.

از آنجایی که توضیحات متا نقش مهمی در جذب کاربران و افزایش نرخ کلیک (CTR) دارد و معمولا متا انتخابی گوگل جذاب نیست در این مقاله قصد داریم به بررسی دلایل نشان ندادن متا دیسکریپشن صفحه در نتایج گوگل بپردازیم.

دلایل تغییر متادیسکریپشن توسط گوگل

رایج‌ترین دلیل اینکه گوگل متا دیسکریپشن  همچنیم عنوان سئو شما را تغییر می‌دهد این است که فکر می‌کند اسنیپت خودش برای کاربر مناسب‌تر است. هدف گوگل ارائه بهترین پاسخ به کاربران است و اگر متا دیسکریپشن شما این هدف را به‌خوبی انجام ندهد، ممکن است گوگل توضیحات دیگری را نشان دهد. از مهمترین دلایل نشان ندادن متا دیسکریپشن صفحه در نتایج گوگل موارد زیر است:

  • به‌جای اینکه توضیح دهد چگونه این صفحه به کاربران کمک می‌کند، در مورد کسب و کارتان توضیح می‌دهید.
  • شاید توضیح شما خیلی کلی است و به مشکلات خاصی که صفحه حل می‌کند اشاره نکند.
  • صفحه شما برای چندین کلیدواژه مختلف است یا بخش‌های مختلف آن به سوالات و مشکلات متفاوتی پاسخ می‌دهند. در این شرایط نوشتن یک متا دیسکریپشن کامل برای تمام کاربردها و محتوا صفحه، دشوار است. در چنین مواردی متا دیسکریپشن‌های داینامیک که توسط گوگل ایجاد می‌شوند ممکن است برای کاربران مفیدتر از یک توضیح خاص باشد.

دلایل فنی نشان ندادن متا دیسکریپشن صفحه در نتایج گوگل

گاهی اوقات، گوگل به دلیل مشکلات فنی در وب‌سایت، متا دیسکریپشن متفاوتی نمایش داده می‌شود که در ادامه در مورد هر کدام توضیح می‌دهیم:

  • عدم وجود تگ متا دیسکریپشن در کد صفحه

گاهی مواقع ممکن است به خاطر تغییرات در قالب سایت، تگ‌های قالب مانند متادیسکریپشن حذف شود. در تگ <head> باید یه صورت زیر تگ متادیسکریپشن قرار گیرد:

<meta name="description" content="توضیح دلخواه شما در اینجا قرار می‌گیرد">
  • استفاده از جاوا اسکریپت برای بارگذاری تگ متا دیسکریپشن

استفاده از جاوا اسکریپت برای بارگذاری تگ متا دیسکریپشن می‌تواند مشکلاتی برای موتورهای جستجو ایجاد کند. گوگل و سایر موتورهای جستجو همیشه قادر نیستند محتوای ایجادشده توسط جاوا اسکریپت را به‌درستی پردازش کنند و متا دیسکریپشن شما نمایش داده نمی‌شود. برای اطمینان از اینکه متا دیسکریپشن به‌درستی توسط موتورهای جستجو شناخته شود، بهتر است آن را مستقیماً در کد HTML صفحه قرار دهید و از بارگذاری آن با جاوا اسکریپت خودداری کنید.

با افزونه Yoast seo به راحتی می توانید متادیسکریپشن را برای صفحات و نوشته ها تعیین کنید و به درستی توسط کرالرهای گوگل شناخته می‌شود.

  • غیر فعال کردن نمایش اسنیپت‌ها

اگر صفحه دارای تگ متا ربات با مقدار nosnippet یا max-length: 0 باشد، موتورهای جستجو هیچ متا دیسکریپشنی را در نتایج جستجو نمایش نمی‌دهند. برای بررسی این موضوع می‌توانید کدهای HTML صفحه را مشاهده کنید و به دنبال تگ متا ربات باشید.

<meta name="robots" content="nosnippet">

یا

<meta name="robots" content="max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1">

اگر تگ متا ربات حاوی این مقادیر باشد، توضیحات صفحه در نتایج جستجو نمایش داده نمی‌شود. برای نمایش متا دیسکریپشن، باید این مقادیر را حذف یا تغییر دهید.

محصول پیشنهادی
بنر
افزونه Yoast Seo، افزونه یواست سئو پرمیوم
دسته بندی : افزونه سئو
31446
فروش
90%
رضایت
  • استفاده از چندین تگ متا دیسکریپشن

استفاده از چندین تگ متا دیسکریپشن در یک صفحه می‌تواند باعث سردرگمی موتورهای جستجو شود و نتوانند تصمیم بگیرند کدام توضیح را نمایش دهند. این مشکل ممکن است منجر به نادیده گرفتن همه متا دیسکریپشن‌ها شود و موتورهای جستجو به‌جای آن، بخشی از محتوای صفحه را به‌عنوان توضیح نمایش دهند. 

باید به متا دیسکریپشنی که می‌نویسید به‌عنوان یک پیشنهاد برای گوگل نگاه کنید. گوگل در مواقعی که مناسب بداند، از آن استفاده می‌کند و هدف این کار را بهبود تجربه کاربران می‌داند. در نهایت اگر تمام موارد بالا را چک کردید و به درستی انجام داده‌اید اما موتورهای جستجو همچنان متادیسکریپشن شما را نمایش نمی دهند، بهترین توصیه‌ای که داریم این است که متا دیسکریپشن‌های مختلفی را امتحان کنید و مواردی که نمایش داده می‌شود با همان سبک متاهای جدید را بنویسید. در مقاله متادیسکریپشن چیست در مورد اصول و نحوه نوشتن توضیحات متا توضیح دادیم حتما چک کنید که تمام اصول رعایت شده باشد.

نکته: اگر متا دیسکریپشن خود را تغییر دادید، حتماً از ابزار Inspect any URL در کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید تا تغییرات جدید در ایندکس گوگل به‌روز شوند.

زهرا غفاری | کارشناس سئو
زهرا غفاری | کارشناس سئو
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و علاقه مند به دنیای کلمات و نوشتن هستم. یادت باشه اگر امید داشته باشی هیچ وقت دیر نیست.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش رایگان سئو وردپرس
در این مقاله با آموزش وردپرس رایگان مواردی مانند تنظیمات پیشخوان وردپرس، نصب افزونه‌های وردپرس، سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را آموزش می‌دهیم تا با هزینه کم و انجام تمام اقدامات برای سئو سایت به رتبه های برتر نتایج گوگل دست پیدا کنید.
بنر
چک لیست سئو وردپرس؛ نکات عملی برای رسیدن به رتبه 1
برای رسیدن به رتبه اول نتایج گوگل باید یک سایت بهینه برای موتورهای جستجو داشته باشید. در این مقاله چک لیست سئو 2023 برای سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال را آماده کرده ایم، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
بنر
آموزش رنک مث؛ تنظیمات صفر تا 100 کاملا کاربردی
در آموزش رنک مث، شما را با نحوه نصب و راه اندازی آن آشنا خواهیم کرد تا بتوانید براحتی اصلی ترین تنظیمات سئو را برای سایت وردپرسی خود انجام دهید.
بنر
آموزش ساخت رایگان اکانت ماز پرو Moz Pro
به کمک اکانت MOZ Pro می توانید از آخرین تغییرات قوانین و نکات سئو خبر دار شوید، کمپین های کنترل استراتژی سئو تعیین کنید، عملکرد رقبای خود را رصد کنید، نقاط ضعف و قدرت خود را بیشتر بشناسید و جایگاه بهتری در موتور جستجو بدست آورید. در ادامه با آموزش ساخت اکانت Moz Pro با ما همراه باشید.
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.