آموزش نصب افزونه در وردپرس
برای افزودن امکانات بیشتر به سایت وردپرسی نصب افزونه از ضروریات است. پلاگینها امکانات متنوعی مانند اسلایدر تصاویر، ایجاد تخفیفهای ویژه، افزایش امنیت، سئو و … به سایت اضافه میکنند. شما میتوانید با انواع افزونههای راست چین سایتتان را مجهز به امکانات مختلفی کنید.
پلاگین یا افزونه امکاناتی مانند ساخت فرم، سفارش سازی صفحات سایت، تنظیمات سئو و… را در اختیارتان قرار میدهد که با نصب افزونه وردپرس میتوانید به تمامی این قابلیتها دست پیداکنید. حدود 55000 افزونه وردپرس موجود است که میتوانید بر اساس نیازتان آنها را دانلود و سپس نصب کنید. نحوه نصب افزونه در وردپرس به 4 روش ساده قابل انجام است که در ادامه به این موضوع میپردازیم.
روش های نصب افزونه وردپرس
پس از ساخت و طراحی سایت وردپرس نوبت به نصب افزونه خواهد رسید، برای نصب افزونه وردپرس 4 روش وجود دارد که درادامه هریک را به صورت کامل بیان میکنیم:
- نصب افزونه در وردپرس به صورت دستی
- نصب افزونه در وردپرس از پیشخوان
- نصب افزونه از طریق هاست Cpanel
- نصب افزونه از طریق FTP
نصب پلاگین در وردپرس به صورت دستی
یکی از راه های نصب افزونه وردپرس، نصب به صورت دستی استکه پس از خرید یک افزونه یک فایل زیپ در اختیارتان قرار میگیرد که بعد از دریافت آن فایل میتوانید طبق آموزش زیر عمل کرده و افزونه مورد نظرتان را نصب کنید.
- از پیشخوان وردپرس > افزونهها > افزودن را انتخاب کن
- سپس بارگذاری افزونه را بزنید.
- Choose file را انتخاب کرده و فایل فشرده را انتخاب و دکمه نصب را بزنید.
- بعد از نصب پلاگین، گزینه فعال سازی را کلیک کنید تا افزونه فعال شود، یا میتوانید در قسمت افزونههای نصب شده افزونه مورد نظرتان را انتخاب و سپس فعال نمایید.
در دروه هیرو وردپرس نحوه نصب افزونه و تمام آنچه برای طراحی یک سایت وردپرسی نیاز دارید از مفاهیم مقدماتی تا پیشرفته را به شما آموزش میدهیم.
نصب پلاگین در وردپرس از پیشخوان
دومین راه برای نصب افزونه وردپرس، نصب از طریق خود پیشخوان وردپرس است. برای افزونه هایی که به صورت رایگان در مخزن وردپرس قرار دارند کافی است:
- نام افزونه مورد نظرتان را جستجو کرده و پس از انتخاب افزونه روی نصب کلیک کنید.
- بعد از نصب باید افزونه را فعال کنید که میتوانید مشابه تصویر زیر به قسمت افزونههای نصب شده رفته و افزونه مورد نظرتان را فعال کنید.
- پلاگین مورد نظر شما، به راحتی به لیست افزونههای سایت اضافه شده و هم اکنون از عملکرد آن میتوانید استفاده کنید.
نصب افزونه وردپرس در هاست سی پنل (cpanel)
پس از نصب افزونه ممکن است افزونه نصب نشود و با خطایی مانند: نصب افزونه با خطا مواجه شد روبرو شوید این خطا ممکن است به خاطر حجم این افزونه باشد که در این مواقع باید از طریق Cpanel افزونه مورد نظرتان را نصب کنید.
مرحل نصب افزونه از طریق هاست Cpanel به شکل زیر است:
- وارد پنل هاستتان شوید و از قسمت File Manager به پوشه Public HTML رفته و Wp-content را انتخاب و وارد پوشه پلاگین شوید به یاد داشته باشید اگر قصد نصب قالب وردپرس را داشتید باید در این مرحله وارد پوشه themes شوید.
- اکنون با زدن گزینه Upload، افزونه مورد نظرتان را در هاست بارگذاری کنید.
- در این مرحله افزونه را از حالت فشرده خارج کرده و در پیشخوان وردپرس از قسمت افزونه ها، افزونههای نصب شده، افزونه موردنظر را فعال کنید.
نصب افزونه ازطریق FTP
تا کنون ما 3 روش برای نصب افزونه را برای شما عزیزان آموزرش دادیم یکی دیگر از روش های نصب افزونه، FTP است که قبلا کابرد زیادی داشته است، اگر هم میخواهید از طریق FTP افزونه را نصب کنید مراحل مشابه بالاست بعد از اتصال به وب سایت خود از طریق یکی از نرم افزارهای FTP مانند filezilla وارد پوشه Wp-content و سپس plugins شده وافزونه مورد نظرتان را آپلود کنید.
مانند تصویر در سمت راست، افزونه را به صورت درگ و دراپ به سمت چپ در مسیر Wp-content > Plugins بکشید. سپس پوشه zip را از حالت فشرده خارج کنید و به پنل مدیریت فایل وردپرس، بخش افزونهها بروید و از نصب آن مطمئن شوید بعد نصب مانند مراحل بالا آن را فعال کنید.
نکته: اگر یوزر و پسورد FTP را ندارید، میتوانید از خدمات هاستینگ آن را بگیرید.
با افزونه کاربران میتوانند با قابلیتهای بیشتری دست پیدا کنند که دراین مقاله سعی کردیم نصب افزونه وردپرس را با 4 روش بیان کنیم، با این 4 روش میتوانید به سادگی افزونه وردپرس را بر روی سایتتان نصب کنید. نصب افزونه در وردپرس کار سختی نیست و کافی است مانند آموزش ما عمل کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن به آن دسترسی پیدا کنید.
روش آپدیت پلاگین ها را توضیح دهید. بخصوص در مواردی که یک پلاگین دارای نسخه پرو و رایگان است مانند المنتور. آیا باید صرفا پلاگین پرو نصب شود و نسخه رایگان از مخزن وردپرس به روز شود؟ چون در فایل نصبی فقط پلاگین پرو موجود است.