آموزش نصب درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس
برای فروشگاههای اینترنتی اتصال درگاه پرداخت ضروری است. بانکهای ایرانی از جمله ملت و پارسیان، واسطههای درگاه بانکی مانند زرین پال و پولیتو مخصوص وردپرس را طراحی کردهاند که بدون دردسر می توان از آن استفاده کرد. قبل از معرفی افزونههای درگاه بانکی در مورد درگاه پرداخت و چگونگی انتخاب درگاه مناسب توضیحاتی خواهیم داد.
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و همهگیر شدن اینترنت استقبال از خرید اینترنتی افزایش یافته است. در این میان، فروشگاههای اینترنتی به عنوان یکی از ارکان اصلی این عرصه، با ارائه تنوع گستردهای از محصولات و خدمات، نقشی کلیدی در تسهیل فرآیند خرید و ارتقای تجارب مشتریان ایفا میکنند.
یکی از مهمترین مولفههای موفقیت در راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی، ایجاد بستری امن و آسان برای انجام تراکنشهای مالی است. در این راستا، استفاده از یک افزونه برای اتصال درگاه پرداخت بسیار حائز اهمیت است.
ست کردن درگاه پرداخت ، با اتصال به سیستمهای بانکی، امکان پرداخت آنلاین را برای مشتریان فراهم میکند؛ این افزونه با ارائه قابلیتهای متنوع، از جمله امکان صدور فاکتور، مدیریت تراکنشها و ارائه گزارشهای دقیق، به صاحبان فروشگاههای اینترنتی کمک میکند تا امور مالی خود را به طور نظاممند و کارآمد مدیریت کنند.
نصب افزونه درگاه پرداخت اینترنتی
نصب افزونه درگاه در وردپرس بسیار ساده است برای این کار باید ابتدا:
- به بخش افزونهها رفته و روی افزودن کلیک کنید. در بخش جستوجو عبارت “درگاه پرداخت” را وارد کنید. (اگر افزونهای خریداری کردهاید، بجای این کار از بخش بارگذاری افزونه اقدام به بارگذاری افزونه مدنظر کنید.)
- برای نصب افزونه ابتدا افزونه مورد نظر را انتخاب و سپس گزینه “هم اکنون نصب کن” را بزنید تا افزونه نصب شود.
- به این صورت پس از نصب و فعال سازی افزونه، افزونه مورد نظر به بخش افزونههای سایتتان اضافه خواهد شد.
انجام تنظیمات افزونه درگاه
بعد از فعال سازی افزونه مورد نظر به بخش تنظیمات افزونه رفته و برای اتصال درگاه پرداخت به سایت تیک فعال سازی درگاه پرداخت ملت را زده و مواردی از قبیل شماره ترمینال و نام کاربری، رمز عبور را پر کنید.
- گام بعدی تعیین درگاه پرداخت برای افزونه ووکامرس است. برای اینکار کافی است از پیشخوان> ووکامرس> پیکربندی درگاه مورد نظر را انتخاب و سپس برای اتصال درگاه پرداخت به ووکامرس آن را فعال کنید.
چگونه درگاه پرداخت اینترنتی مناسب را انتخاب کنیم؟
در دنیای امروز، کسب و کارهای اینترنتی به بخش جداییناپذیری از زندگی افراد تبدیل شده است. به همین دلیل، فروشگاههای اینترنتی برای رونق کسب و کار خود، نیازمند درگاه پرداخت اینترنتی هستند. اما با وجود تنوع زیاد ارائه دهندگان این سرویس، انتخاب درگاه مناسب میتواند چالشبرانگیز باشد؛ با این وجود قبل از انتخاب درگاه پرداخت موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
✔️ امنیت
اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب درگاه پرداخت، امنیت آن است. اطلاعات بانکی و مالی مشتریان شما، دارایی ارزشمندی هستند و باید به بهترین نحو از آنها محافظت شود. به همین دلیل، درگاه پرداختی که انتخاب میکنید باید از مجوزهای قانونی لازم از نهادهای ذیصلاح مانند بانک مرکزی و شبکه شاپرک برخوردار باشد.
✔️ اعتبار و سابقه
سابقه و اعتبار ارائه دهنده درگاه پرداخت، از دیگر فاکتورهای مهم است. قبل از انتخاب، حتماً سابقه شرکت در ارائه این سرویس، نظرات مشتریان و موارد پشتیبانی را بررسی کنید.
✔️ کارمزد و هزینهها
هزینههای مربوط به استفاده از درگاه پرداخت، شامل کارمزد تراکنشها، هزینه نصب و راهاندازی و هزینههای جانبی مانند صدور فاکتور و گزارشگیری است. درگاههای مختلف، کارمزدهای متفاوتی را برای تراکنشها دریافت میکنند. به همین دلیل، قبل از انتخاب، حتماً تعرفههای مختلف را بررسی کنید و درگاهی را انتخاب کنید که با توجه به حجم تراکنشهای شما، مقرون به صرفه باشد.
✔️ سهولت استفاده
استفاده از درگاه پرداخت باید برای شما و مشتریانتان آسان و راحت باشد. پنل مدیریت درگاه باید کاربرپسند باشد و راهنمایهای لازم برای استفاده از آن به طور کامل ارائه شده باشد. همچنین، فرآیند پرداخت برای مشتریان باید ساده و روان باشد تا به راحتی بتوانند تراکنش خود را انجام دهند.
✔️ امکانات و خدمات
درگاههای مختلف، امکانات و خدمات متنوعی را به مشتریان خود ارائه میدهند. به عنوان مثال، برخی از درگاهها امکان صدور فاکتور، گزارشگیری، ارسال پیامک و ارائه خدمات پس از فروش را ارائه میکنند. قبل از انتخاب، حتماً امکانات و خدمات مختلف درگاهها را بررسی کنید و درگاهی را انتخاب کنید که نیازهای شما را به طور کامل برآورده میکند.
✔️ پشتیبانی
پشتیبانی فنی از اهمیت بالایی برخوردار است. درگاه پرداختی که انتخاب میکنید باید پشتیبانی فنی قوی و پاسخگویی سریع به سوالات و مشکلات شما داشته باشد. (این مورد بسیار مهم است، به گزینه پشتیبانی 24 ساعته دقت بالایی داشته باشید)
✔️ نظرات مشتریان
خواندن نظرات مشتریان در مورد درگاههای مختلف، میتواند به شما در انتخاب درگاه مناسب کمک کند.
معرفی افزونه های درگاه پرداخت
توسعه دهندگان افزونه های زیادی را برای استفاده از درگاهها در وردپرس طراحی کردهاند که در ادامه این مقاله سعی میکنیم به صورت کامل به این موارد بپردازیم، بهتر است برای نصب درگاه پرداخت در وردپرس ابتدا از افزونه درگاه بانک ملت شروع کنیم:
-
افزونه درگاه پرداخت اینترنتی ملت ووکامرس برای ست کردن درگاه پرداخت سایت
افزونه بانک ملت این امکان را به شما میدهد تا پرداختهای خود را سریع تر و با خیالی آسوده انجام دهید. درگاه به پرداخت ملت جزء بهترین درگاه های سایت های ووکامرسی است. انتقال مستقیم به صفحه پرداخت بانک، شخصی سازی متن پرداخت نا موفق، شخصی سازی پیام انصراف از پرداخت، هماهنگی با تمامی قالبهای وردپرس، بازگشت خودکار وجه در صورت خطا فقط بخشی از قابلیتهای این افزونه است،
در نسخه رایگان این افزونه، امکانات محدودی وجود دارد که با تهیه نسخه کامل می توانید از امکانات بیشتری بهرهمند شوید؛ از طریق لینک زیر میتوانید نسخه پرو یا حرفهای این افزونه را دانلود و نسبت به نصب درگاه پرداخت اقدام کنید.
-
افزونه درگاه زرین پال برای نصب درگاه پرداخت سایت
زرین پال چند وقتی است خود را به عنوان شرکت واسطه پرداخت در میان دوست داران خرید اینترنتی به خوبی جا کرده است. داشتن چند درگاه فعال، زمانی مناسب است که بتوان از آنها بطور هوشمند بهره برد. افزونه درگاه بانکی زرینپال به تمامی PSP های موجود متصل است و فرآیند خرید را برای کاربران راحتتر میکند.
-
افزونه درگاه پلاس برای نصب درگاه پرداخت سایت
افزونه درگاه پلاس کاملترین پلاگین درگاه بانکی برای ووکامرس است که همزمان استفاده از 9 درگاه پرداخت محبوب ایرانی راشما فراهم می کند.به این ترتیب در صورت قطع بودند یکی از درگاه ها کاربران شما برای پرداخت با مشکل مواجه نمی شوند و اگر سایت شما اینماد ندارد این پکیج درگاه پرداخت برای شما مناسب است و میتوانید فرآیند ست کردن درگاه پرداخت سایت خود را با این افزونه آغاز کنید.
-
افزونه درگاه پی پینگ برای ست کردن درگاه پرداخت سایت
پی پینگ درگاه رسمی بانک مرکزی ایران است که به تمامی کسب و کارها در سرتا سر ایران، درگاه پرداخت اینترنتی بانکی ارائه میدهد و هر روز میزبان تراکنشهای زیادی در سطح کشور است و به درگاهی قابل اعتماد تبدیل شده است. این درگاه همچنین افزونه درگاه پرداخت وردپرس جداگانه ای برای محصولات دانلودی دارد که می توانید برای محصولات دانلودی خود از آن استفاده کنید؛ شما از این افزونه نیز میتوانید برای ست کردن درگاه پرداخت سایت خود استفاده کنید.
-
افزونه درگاه زیبال برای نصب درگاه پرداخت سایت
زیبال، پرداخت یار رسمی بانک مرکزی، دامنهی گستردهای از سرویسهای پرداختی مورد نیاز کسبوکارها را به صورت کاملا یکپارچه ارائه میدهد. یکی از محصولات زیبال درگاه پرداخت اینترنتی است که همراه با تسویه آنی، سرویس بازگشت وجه آنی، تضمین پایداری درگاه، پشتیبانی فنی همیشه در دسترس و چندین سرویس کاربردی دیگر ارائه میشود که درگاه زیبال را به بهترین درگاه پرداخت اینترنتی تبدیل کرده است. در حال حاضر بیش از 14000 کسبوکار از درگاه پرداخت زیبال استفاده میکنند و فقط با یک بار اتصال به زیبال میتوانید مجموعه کاملی از سرویسهای پرداختی مورد نیاز خود را دریافت کنید و میتواند یک گزینه بهینه برای ست کردن درگاه سایت باشد.
-
افزونه درگاه بانک پارسیان برای نصب درگاه پرداخت سایت
بانک پارسیان هم یک درگاه اختصاصی برای وردپرس دارد که همه میتوانند از آن استفاده کنند. این درگاه قابلیت پشتیبانی از تمامی کارت های عضو شبکه شتاب را دارد و شما میتوانید برای ست کردن درگاه پرداخت سایت خود از این افزونه استفاده کنید.
-
افزونه درگاه بانک ملت برای محصولات دانلودی
روند پرداخت برای محصولاتی که دانلودی هستند کمی متفاوت است. بانک ملت افزونهای جداگانه برای این نوع از محصولات فراهم کرده است که می توان برای هر کارت عضو شبکه شتاب، از آن استفاده کرد.
با سلام و تشکر از توضیحات خوب شما لطفاً راهنمایی بفرمایید شماره ترمینال را چگونه تهیه کنیم باید به بانک مراجعه کنیم یا از طریق اینترنت می توانیم آن را دریافت کنیم؟