در کمتر از 5 دقیقه ایمیل تجاری رایگان بسازید
ایمیل یکی از روش های رسمی برای مکاتبات است. اما اگر یک مجموعه تجاری هستید، داشتن ایمیلی رسمی و تجاری، به نوعی شخصیت و اعتبار برای برندتان ایجاد می کند. از طرف دیگر، با داشتن ایمیل تجاری رسمی، می توانید روی کار کارمندانتان نظارت داشته باشید. ساخت ایمیل تجاری و info چندان دشوار نیست. به طوریکه براحتی در هاست Cpanel می توانید آن را ایجاد کنید.
آدرس ایمیل تجاری، از نام سایت شما بجای گواهی های عمومی مثل gmail یا yahoo استفاده می کند. در این مقاله یاد میگیریم که چطور در کمتر از 5 دقیقه، یک ایمیل تجاری رایگان بسازید.
ایمیل در مکاتبات رسمی کاربردهای زیادی دارد اگر یک شرکت دارید مطمئنا با ایمیل های معمولی هم می توانید مکاتبات را پیش ببرید؛ اما وجهه رسمی ای که ساخت ایمیل info برایتان دارد، باعث اعتماد مخاطبانتان خواهد شد.
ایمیل info چیست و چرا به آن نیاز داریم؟
همانطور که گفته شد، ایمیل رسمی از نام شرکت یا سایت شما، بجای جیمیل و یاهو استفاده می کند. مثلا ممکن است چنین چیزی باشد: [email protected] .
برخی از افراد مبتدی، برای کسب و کارشان از ایمیل اکانت های رایگان بدون نام دامنه شان استفاده می کنند. این مسأله در دنیای تجارت امروز حرفه ای نیست. مثلا [email protected] یا [email protected]. حتما می پرسید چرا و اشکالش چیست؟
این ایمیل ها رایگان هستند و برای عموم قابل استفاده هستند یعنی اینکه هر کسی می تواند آدرس ایمیلی مشابه آن داشته باشد. بنابراین مشتری ها و سایر کسب و کارها سخت به چنین ایمیل هایی اعتماد می کنند. ممکن است با خودشان بگویند، اصلا از کجا معلوم که این ایمیل را شما ساخته باشید یا رقیبتان یا هر کس دیگری بر حسب اتفاق.
به طور خلاصه به 4 دلیل نیاز به ایمیل تجاری رسمی دارید:
- آدرس ایمیل تجاری، حرفه ای تر است و به کاربران و مخاطبان القا می کند که با یک مجموعه حرفه ای طرف هستند.
- معمولا آدرس های تجاری، کوتاه هستند. پس راحت به خاطر سپرده می شوند.
- چنین ایمیلی، باعث اعتماد مخاطبان و مشتریان شما می شود و به او القا می کند که مجموعه شما قانونی و قابل اعتماد است.
- ارسال ایمیل با یک آدرس حرفه ای و تجاری، باعث برند شدن کسب و کار شما می شود. در واقع، هر ایمیلی که می فرستید، برندتان را هم تقویت می کنید.
بهترین بخش این است که می توانید ایمیل تجاری و رسمی خودتان را کاملا رایگان بسازید. بدون اینکه ریالی برایش هزینه کنید. پس اگر واقعا می خواهید، رقبا و مخاطبان کسب و کارتان را جدی بگیرند، سریع تر ساخت ایمیل اینفو و ساخت ایمیل معتبر را جزو اولویت های خودتان بدانید.
برای ساخت ایمیل تجاری به چیزهایی نیاز دارید؟
برای ساخت ایمیل info، طبیعتا باید یک سایت و دامنه داشته باشید. همچنین نیاز به فراهم کننده ایمیل دارید. روش هایی مختلفی برای ساخت ایمیل اختصاصی رایگان وجود دارد که ما از یک روش خیلی ساده و رایگان استفاده می کنیم.
نکته: اگر عکس ها برایتان واضح نیست، کافی است روی آنها کلیک کنید تا در اندازه واقعی نمایش داده شود.
ساخت ایمیل info در هاست Cpanel
بسیاری افراد نمی دانند که هاستینگ های معتبر، ایمیل تجاری رایگان را به عنوان بخشی از خدمات، در اختیارتان قرار می دهند. پس لازم است که قبل از کاری، پنل هاستتان را چک کنید تا مطمئن شوید، چنین امکانی را دارید. پس وارد هاست سایتان شوید و از منو سمت راست، یعنی STATISTICS این مورد را چک کنید.
برای ساخت ایمیل سازمانی با cpanel باید گزینه ای به نام Email Accounts داشته باشید.
حالا با خیال راحت می توانید بقیه مراحل را جلو ببرید و ساخت ایمیل info را انجام دهید. کافی است مراحل زیر را انجام دهید.
1- دسترسی به ایمیل اکانت هاست در ساخت ایمیل اینفو
منو اصلی سی پنل را پایین بیایید تا به منو Email برسید. گزینه Email Accounts را کلیک کنید.
در اینجا اولین سربرگی که وجود دارد، add email account است. دقیقا جایی که شما هر ایمیلی برای هر بخشی نیاز داشته باشید، می سازید. معمول ترین ایمیل رسمی و تجاری، [email protected] است. اینفو در واقع پیشوندی است که شما به ایمیلتان می دهید. برای هر قسمتی که نیاز به مکاتبات جداگانه دارد، بهتر آن است که ایمیل جدا بسازید. مثلا ایمیل بخش فروش را با عبارت sale بسازید. یا مارکتینگ را با marketing ایجاد کنید.
به این صورت هر بخشی مکاتبات خودش را دارد و مسئولش درگیر ایمیل های زیاد و بی ربط نیست. ضمن اینکه به این شکل به مخاطبان اعلام می کنید که کار شما انقدر حرفه ای است که مکاتبات را جداگانه مدیریت می کنید. خود این مسأله هم باعث اعتماد بیشتر می شود.
در ساخت ایمیل info برای بخش پسورد پیشنهاد می کنم از دکمه Generate استفاده کنید که یک رمز عبور قوی برایتان می سازد. فراموش نکنید، در پایان دکمه Creat Account را حتما بزنید.
خب تبریک می گویم. اولین ایمیل تجاری شما ثبت شد. سایر اکانت هایی که در cpanel هم می سازید در این بخش مشاهده خواهید کرد. مثل تصویر زیر.
2- ورود به ایمیل شرکت
حالا بعد از ساخت ایمیل اینفو برای ورود به ایمیل اینفو از گزینه Access webmail که استفاده می کنیم. سپس از شما خواسته می شود که یکی از سرویس های ایمیل را انتخاب کنید و در نهایت، ایمیل شما مثل تصویر زیر باز می شود. البته ممکن است، در مراحل، اختلافی جزئی برای شما وجود داشته باشد. این بخاطر تفاوت سیستم های هاستینگ است.
اضافه کردن اسم و سمت در پایین ایمیل تجاری (signature)
یکی از راه هایی که می توانید در ساخت ایمیل کاری رایگان به ایمیل های تجاری، رسمیت و اعتبار بیشتری بدهید، اضافه کردن امضا یا اسم و سمت کسی هست که در حال ارسال ایمیل است که اصطلاحا signature گفته می شود. به این صورت فردی که مخاطب شماست، می داند در پاسخ دهی دقیقا چه کسی را مخاطب قرار دهد. بیایید ببینیم چطور می توانیم signature به ایمیل رسمی اضافه کنیم.
- روی گزینه ی Setting کلیک کنید.
- از بین گزینه های تنظیمات، Identities را انتخاب کنید.
- اگر چند ایمیل روی هاست سی پنل خود دارید، هر کدام که مدنظرتان هست انتخاب کنید.
- حالا signature موردنظرتان را ثبت کنید. فرد یا افرادی که پاسخگوی ایمیل خواهند بود، شماره تماس، ایمیل و … که فکر می کنید به مخاطب شما برای برقرار ارتباط راحت تر کمک می کند، از جمله مواردی هستند که می توانید در signature اضافه کنید.
- حتما گزینه save را در پایان متن مورد نظرتان کلیک کنید تا اطلاعات ذخیره شود.
- حالا هر ایمیلی که ارسال می کنید با اسم و سمت مورد نظر شما که ثبت شده، ارسال می شود.
افزونه های هماهنگ کننده سرویس ایمیل با وردپرس نیز در دسترس کاربران قرار گرفته تا سگمنتهای مختلف مشتریان را برای اهداف مارتکتینگ به سادگی استفاده کنید. یکی از پرطرفدارترین افزونه میلرلایت است که با سه سرویس دیگر نیز هماهنگ است.
معرفی افزونه استایل ایمیل وردپرس
پس از ساخت ایمیل اینفو، یکی از مهم ترین مراحل در ایمیل مارکتینگ، استایل دهی به ساختار ایمیل به نحوی است که کاربران در فرایند بازاریابی ایمیلی به سایت شما جذب شوند. کاربران وردپرس به سادگی پس از ساخت ایمیل تجاری می توانند این کار را انجام دهند؛ چرا که نیازی به کدنویسی نخواهند داشت.
افزونه Mailster
به راحتی می توانید با افزونه mailster استایل دهی به ایمیل های وردپرس را انجام دهید. همچنین گروهبندی کاربران، اعضا و ایمیل ها را در پنل تنظیمات حرفه ای که کاملا فارسی است، را می توانید انجام دهید. البته از نمایش آمار بصورت دقیق (خوانده شده ، رسیده ، کلیک ها و ..) نباید غافل شد. همچنین ابزارک های مختلف امکان ساخت دکمه های دلخواه و استایل های دلخواه از ویژگی های دیگر این افزونه است.
افزونه Mailify
افزونه میلیفای یکی از بی نظیرترین پلاگین های وردپرس برای استایل دهی به ایمیل وردپرس و ساخت ایمیل اختصاصی رایگان معتبر است. علاوه بر ایمیل های وردپرس، افزونه های آن مثل ووکامرس، گراویتی فرم، بادی پرس و… می توانید شخصی سازی کنید. البته 6 قالب پیشفرض هم دارد که می توانید از میان آن ها یکی را انتخاب کنید.
افزونه Yith woocommerce email templates premium
فروشگاه های اینترنتی، برخی مواقع احتیاج دارند که فاکتور را به صورت ایمیل برای مشتریان ارسال کنند. افزونه ارسال ایمیل ووکامرس yith woocommerce email templates premium این کار را بدون کدنویسی برایتان انجام می شود. تنظیمات کاملا فارسی و ساده باعث شده که گزینه ها به راحتی قابل سفارشی سازی شوند. این افزونه هم نوعی از استایل دهی به ایمیل های رسمی شماست.
نمونه ایمیل شرکتی
حالا که یک ایمیل شرکتی ایجاد کردید رعایت چند نکته در نوشتن ایمیل ضروری است:
با یک عبارت شروع کنید: با سلام و احترام یا با کمال احترام
با معرفی خودتان شروع کنید نام و نام خانوادگی تان را بنویسید
سمت تان در شرکت را بنویسید مدیر محتوا راست چین
در متن ایمیل در متن ایمیل درخواستتان را بنویسید اگر میخواهید کاتالوگ محصولات یا لیست قیمت محصولات شرکت را دریافت کنید بهتر است ابتدا یک ایمیل برای معرفی خود و درخواست همکاری ارسال کنید و درصورتی که پاسخ دریافت کردید درخواستتان را ارسال کنید فراموش نکنید که متن شما باید کاملا محترمانه، رسمی و مودبانه باشد
با یک عبارت تمام کنید: با تشکر، با احترام
در این مقاله روش ساخت ایمیل کاری رایگان را آموزش دادیم. اگر ابهامی در آموزش ساخت ایمیل سازمانی با cpanel وجود دارد حتما با ما مطرح کنید.
حالا میخوایم به کاربر بگیم برو ایمیلت سایتش چی میشه برا ورود خروج