ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
مجموعه مقالات وردپرس

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس

نوشته و برگه دو نوع محتوای پیش فرض متفاوت در وردپرس هستند که هر یک با هدف متفاوتی نوشته می شود. اگر در کار با وردپرس تازه وارد هستید باید بدانید هر یک برای چه نوع محتوایی استفاده می شود زیرا ممکن است عدم آگاهی از تفاوت برگه و نوشته در وردپرس گاهی اوقات موجب سردرگمی می شود. در این مقاله به بررسی تفاوت های نوشته و برگه در وردپرس می پردازیم.

0
24 مهر 1399
آخرین بروزرسانی: 26 فروردین 1403

یکی از اقدامات برای شروع طراحی سایت و بعد از نصب قالب وردپرس ایجاد صفحات سایت یا ویرایش محتوا است. محتوای سایت از طریق دو بخش نوشته‌ها (posts) و برگه‌ها (pages) به کاربر نمایش داده می شود. نوشته‌ ها و برگه‌ ها تفاوت های جزئی دارند اما باید دقت داشته باشید که هر کدام کاربرد خاصی دارند. اگر می خواهید بدانید تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست با ما همراه باشید.

برای نوشتن در وردپرس معمولا از ابزار ویرایشگر کلاسیک استفاده می شود نحوه کار کردن با ویرایشگر کلاسیک هم بسیار راحت است. کافی است از قسمت پیشخوان وردپرس گرینه افزودن نوشته یا برگه را انتخاب کنید با ابزارهای که در ویرایشگر کلاسیک آمده می توانید تغییرات مورد نیاز مانند بولد کردن، تیتر بندی، افزودن بالت و… را در متن اعمال کنید.

حتماً بخوانید وردپرس چیست

تصویر زیر جایگاه برگه و نوشته را در پیشخوان وردپرس نمایش می دهد.

تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست

نوشته وردپرس چیست؟

اگر یک بلاگ در سایت خود دارید یا به انتشار مقالات خبری در سایتتان می پردازید از ایجاد نوشتن در وردپرس استفاده کنید. مطالبی که به زمان‌بندی حساس هستند و باید در یک زمان منتشر و یا به‌ روزرسانی شوند در قالب نوشته منتشر می شوند. یکی از کارهایی که برای سازماندهی نوشته‌ ها انجام می شود استفاده از دسته‌ بندی ها و برچسب ها است. نوشته‌ها به‌ صورت پیش‌ فرض قابلیت انتخاب و نمایش نام نویسنده را دارند. همچنین کاربران با استفاده از دیدگاه‌ها می توانند نظرات خود را در سایت ثبت کنند. نوشته‌ ها در شبکه‌های اجتماعی قابل اشتراک گذاری هستند.

برگه وردپرس چیست؟

از برگه وردپرس زمانی استفاده کنید که مطالب برای مدت زمان زیادی در سایت باقی می ماند و محتوای مورد نظر نیاز به بروز رسانی منظم ندارد. برای ساخت صفحات تماس با ما، درباره ما و قوانین سایت که معمولا بدون تغییر باقی می مانند از برگه استفاده می کنند. برگه ها یک بار ایجاد می‌شوند و اغلب برای مدت طولانی بدون تغییر باقی می‌مانند.

شباهت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

برگه و نوشته امکانات مشابه زیادی دارند که در ادامه می بینید.

  • هر دو برای انتشار مطالب استفاده می شوند.
  • می توانید تصویر شاخص، متن، تصاویر، فرم ها، ویدئو و غیره را به هر دو نوشته و برگه اضافه کنید.
  • فیلد متا تصویر در هر دو نوشته و برگه وجود دارد.
  • می توانید برگه و نوشته را به تعداد دلخواه داشته باشید. در تعداد پست ها یا صفحاتی که می توان ایجاد کرد محدودیتی وجود ندارد.
  • در هر دو زمان انتشار وجود دارد، اگر چه این مورد معمولا در نوشته‌ها نمایش داده می‌شود.
  • برای برگه و نوشته امکان ویرایش وجود دارد.
  • قالب‌های طرح سفارشی را می‌توان برای هر دو مورد استفاده کرد.
  • برای انتشار هر دو مورد می‌توان زمان بندی مشخصی را در نظر گرفت.

تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟

در این بخش تفاوت های دو محتوای برگه و نوشته را آورده ایم.

  • در نوشته ‌ها امکان انتخاب برچسب و دسته وجود دارد در حالی که شامل برگه ها نمی‌شود.
  • معمولاً در نوشته های سایت نام نویسنده نمایش داده می‌شود. در برگه ها نام نویسنده نمایش داده نمی شود.
  • در نوشته کاربران می توانند کامنت گذاری کنند. قابلیت درج نظر توسط کاربران در برگه ها نیست.
  • امکان دسته‌ بندی نوشته‌ها بر حسب ماه، هفته و روز توسط نویسنده وجود دارد و در صفحه بایگانی قرار می ‌گیرند.
  • نوشته ها زمان محور هستند. برگه‌ها حساس به تاریخ و زمان نیستند. معمولا زمان انتشار برگه ها نمایش داده نمی شوند.
  • نوشته‌ها در فید RSS قرار می‌گیرند.
  •  نوشته ها در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شوند. برگه ها به اشتراک گذاشته نمی شوند.
  • برگه ها در سئوی سایت بی تأثیر نیستند اما تأثیر نوشته‌ ها بسیار بیشتر است.
  •  نوشته ها مطالب پویا دارند. برگه ها مطالب ثابت و ایستا دارند و معمولا تغییر نمی کنند.

ما در راست چین تلاش می کنیم تمامی مباحث مربوط به آموزش وردپرس از شروع کار با وردپرس تا مباحث تکمیلی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. در دوره آموزش وردپرس به موارد و تکنیک های مهمی پرداختیم که هر متخصص وردپرس بعد از چند سال تجربه به آن پی برده و شما می توانید در کوتاهترین زمان آنها را یاد بگیرید و وب سایت خود را راه اندازی کنید.

زهرا غفاری | کارشناس سئو
زهرا غفاری | کارشناس سئو
مهندسی نرم افزار و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک خوندم و علاقه مند به دنیای کلمات و نوشتن هستم. یادت باشه اگر امید داشته باشی هیچ وقت دیر نیست.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
قالب وودمارت یک راه حل قدرتمند برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی است. این قالب با انعطاف پذیری بالا، مجموعه ویژگی‌های غنی و رابط کاربری بصری، به شما این امکان را می‌دهد تا فروشگاه رویایی خود را به راحتی راه اندازی کنید. در این مقاله، آموزش قالب وودمارت را شروع و شما را با جنبه های مختلف این قالب ...
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.