مقایسه امکانات سایت های مدیریت پروژه
مدیریت پروژه ها همیشه در هر کسب و کاری، مسأله مهمی بوده و هست. مجموعه های کوچک با گذر زمان، فرایندهای کاری پیچیده تری پیدا خواهند کرد. کسب و کارهای بزرگ هم نیاز به ساز و کاری دارند که بتوانند فرایندهای کاری را به درستی به افراد محول کنند؛ سیر پیشرفت کارها را چک کنند و … . در این شرایط است که سایت مدیریت پروژه وارد ایجاد شده اند. در این مقاله قصد داریم بهترین سایت های مدیریت پروژه و نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی را معرفی کرده و امکانات آن را با هم مقایسه کنیم.
وب سایت های متعددی در زمینه مدیریت پروژه ایجاد شده. ترولو، آسانا و جیرا از نمونه های بین الملل انتخاب شده و تسکولو نیز ابزاهای ایرانی در این مقایسه حضور دارند. به صورت مشترک، تمامی این سایت ها، فرایند ایجاد کار، اختصاص به افراد و ایجاد سیر تکاملی برای هر کار را فراهم می کنند. بهتر است سخن کوتاه کنیم و نگاهی به امکانات آنها و مقایسه داشته باشیم. در پایان نیز هر یک به صورت جداگانه معرفی می شوند.
مقایسه امکانات سایت مدیریت پروژه
ویژگی ها و امکاناتی که ممکن است برای انتخاب یک سایت مدیریت پروژه مورد نظر قرار گیرد، مواردی مثل هزینه، تعداد کاربرانی که می توان به هر پروژه افزود، راحتی استفاده و … است. یکی از امتیازهای این سایت ها، امکان نمایش کارهای به صورت بصری است. به این شیوه، علاوه بر مستند شدن کارها و فعالیت های افراد، نظمی که فرایندهای کاری می داد حائز اهمیت است.
در تمام این سایت ها، اعضای شرکت و مجموعه می توانند، کارها و فعالیت ها را بین خود تقسیم کرده، ارجاع دهند و پیگیری کنند. علاوه بر آن، فایل ها را می توان بین اعضا به اشتراک گذاشت. بین این سرویس ها، در جزئیات خدمات تفاوت هایی وجود دارد. مثلا از لحاظ هزینه ای ولی به صورت کلی، تعامل بین معمولا 10 نفر به صورت رایگان است.
با ما همراه باشید تا مقایسه بهترین سایت های مدیریت پروژه را با هم داشته باشیم.
پ.ن: امتیازهایی که در این جدول قرار داده شده، براساس میانگین امتیاز کاربران داده شده است.
Terello
ترلو یکی از مهم ترین سایت مدیریت پروژه در دنیاست. در سال 2011 نسخه اولیه این ابزار عرضه شد و یک سال تعداد اعضای آن به بیش از 500 هزار نفر رسید. از سال 2012 ترلو، به همراه اپ های رایگان اندروید و iOS در دسترس است. بنابراین به راحتی می توانید کارها و فعالیت ها را از طریق موبایل و تبلت واگذار، بررسی و تغییر وضعیت دهید. یکی از مهم ترین مزیت های ترلو، امکان نمایش بصری ساده ای است که مشاهده پیشرفت کار را آسان کرده است.
از طرف دیگر، تقویمی در برنامه وجود دارد که مدیریت زمان فرایند ها را به صورت مفید تری ایجاد می کند. روال انجام کارها را می توان به کمک ستون ها مرتب کرد. به این صورت به پله های مختلف تقسیم کرد و هر کدام را در یک ستون از چپ به راست یا بر عکس قرار داد. در آخرین ستون هم کارها به صورت تکمیل شده قرار داده می شود.
البته بردهای متفاوتی می توانید با تیم های جداگانه ایجاد کنید. به صورتیکه اعضا متفاوت باشند. در هر برد هم لیست های مختلف ایجاد کنید. هر کدام از لیست ها هم شامل کارت هایی می شود. این کارت ها، مهم ترین رکن ترلو هستند.
کارت های ترلو
هر کارت چنین اطلاعاتی دارد. البته در کارت بالا، فردی به تسک مورد نظر، اضافه نشده است.
- توضیحات
- کاربران معین شده
- تگها با رنگبندی مجزا
- لیست کارهایی که باید انجام شود به همراه چک باکس
- فایلهای الحاقی
- بخش پیغامها
- اعلان بهروز شدن کارت
افراد می توانند در مورد آن کارت با هم صحبت کنند و فایل در آن آپلود کنند. برای مدیریت تیم ها هم در ترلو ابزارهای مختلفی وجود دارد. امکانات بیشتر را با پرداخت هزینه می توانید داشته باشید. ترلو برای ما ایرانی ها هم در دسترس است، اما تاریخ را به صورت میلادی فقط می توانیم تعریف کنیم. شاید دانستن مشتری های معروف ترلو برایتان جالب باشد.
Asana
آسانا را به حق باید در لیست بهترین سایت های مدیریت پروژه قرار داد. البته پیش از اینکه به توضیحات کامل بپردازیم، یک نکته مهم را باید اشاره کنیم. آسانا را در حال حاضر، باید با فیلتر شکن باز کنیم.
تفاوت اصلی که آسانا با دیگر سایت مدیریت پروژه دارد، سختی کار است که افراد تازه کار به راحتی با آن ارتباط برقرار نمی کنند. دو شیوه در آسانا وجود دارد. سبک لیستی که روش قدیمی است و کارتی که سبک جدید از انجام کارها است. شما بسته به نیاز و سلیقه می توانید از هر کدام بخواهید استفاده کنید.
مثل ترلو، امکان گفت گو در فعالیت ها، قرار دادن تاریخ و اضافه کردن توضیحات و ارتباطات فراهم شده است. در عین حال آسانا در نسخه ویژه خود، شیوه ای مخصوص و بهینه ای برای ارتباط بین وظایف دارد که مسلما برای پروژه های پیچیده بسیار مناسب است.
در روش کارتی هم امکانات مثل روش لیستی است اما با این تفاوت که نمایش متفاوت است. سبک کارتی نمای بهتری از عملکرد های در حال انجام، انجام شده و برای انجام به شما نشان خواهد داد که مفید تر است. در آسانا بخشی وجود دارد که مدیریت کاربران در آن انجام می شود. مثل دیگر ابزارهای مدیریت پروژه امکان دسترسی های مختلف، بازدید از بردها و … به صورت کامل و با جزئیات دقیق وجود دارد.
در تصویر زیر بخشی از مشتریان آسانا را مشاهده می کنید.
تسکولو
تسکولو یکی دیگر از گزینه هایی است که در لیست سایت مدیریت پروژه قرار داده ایم. تسکولو نمونه ایرانی چنین ابزارهایی است. در معرفی تسکولو، بهترین و آسان ترین راه همکاری آنلاین معرفی شده. ابزارهایی مختلفی این سایت فراهم می کند تا کاربران بتوانند به راحتی پروژه ها و فعالیت ها را مدیریت کنند.
نمایی که مشاهده می کنید از محیط کار تسکولو گرفته شده. پروژه های مختلفی می توان در تسکولو تعریف کرد. و در هر پروژه هم برگه های مختلف. برای مثال در تصویر زیر، طراحی سایت، سئو، تست کاربرد پذیری، برنامه نویسی و … صفحات مختلف یک پروژه هستند که به سیر تکمیلی جداگانه نیازمندند. پس در هر صفحه ستون های مراحل انجام کار مشخص شده و هر تسک به فرد یا افرادی واگذار می شود. در نهایت هم در ستون آخر به انجام می رسد.
به کمک این امکانات به راحتی می توان مدیریت کارها و فعالیت ها را انجام داد. دیگر امکاناتی که در تسکولو وجود دارد؛ امکان چت و گفت وگو است. به صورت یک بخش جداگانه وجود دارد . همچنین در هر تسک، هم افرادی می توانند به صورت کامنت گفت و گو داشته باشند. همچنین امکان ثبت زمان های کاری فراهم شده. به این صورت که شروع و پایان هر پروژه و مهلت نهایی انجام کار را افراد می توانند تنظیم کنند.
در نسخه تجاری تسکولو، امکان “تحلیلگر تسکولو” فراهم شده است. این ابزار امکان گزارشگیری تحلیلی از عملکرد و بهبود بهرهوری با رویکرد دادهمحور را فراهم می کند.
بخشی از مشتریان تسکولو
jira software | سایت مدیریت پروژه
جیرا یکی دیگر از ابزارهای خوبی است که در دنیا برای مدیریت پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. البته ابزار مدیریت پروژه تنها بخشی از خانواده پلت فرم جیراست که برای “مدیریت تیم” ایجاد شده است. در تصویر زیر یکی از بوردهای حرفه ای را در جیرا، مشاهده می کنید. امکاناتی مثل مشاهده بورد ها، گزارش ها و … فراهم شده است.
نکته: جیرا هم مثل آسانا در ایران با فیلتر شکن در دسترس است.
فرایند کار در جیرا روی هر بورد از یک جریان پیروی می کند. این جریان به وسیله ستون ها ایجاد می شود، از در حال انجام، شروع شده و با تحت بررسی، پذیریش نهایی و انجام شده خاتمه می یابد. در کنار آن، بخشی به عنوان نقشه راه (Roadmaps) نیز وجود دارد. در نقشه راه تصویر بزرگ و یکدستی از کل فرایند هایی که در جریان است، می توانید مشاهده کنید.
در بخش تسک ها، امکانات با دیگر سایت مدیریت پروژه ، امکانات مشابهی وجود دارد. البته تفاوت هایی هم وجود دارد. یادداشت ها و کامنت ها در جیرا صرفا به صورت متن می توانند وارد شوند. دیگر امکانات جیرا را در جدول بالا مشاهده کنید.
بخشی از مشتریان جیرا
در پایان امیدواریم گام کوچکی در انتخاب سایت مدیریت پروژه تیم شما برداشته باشیم.
سلام من میخوام همچین سایتی راه اندازی کنم لطفا افزونه یا قالبی سراغ دارید معرفی کنید