نکات طلایی راهنمای خرید هاست برای وردپرس
با توجه به اهمیت هاست و تاثیری که بر روی امنیت و سرعت سایت دارد فاکتورهای مهم در راهنمای خرید هاست وردپرس را در ادامه بخوانید تا میزبانی وب معتبری برای سایتتان داشته باشید.
برای اینکه کاربران به سایتتان دسترسی داشته باشند نیاز به خرید هاست و دامین دارید دامنه اینترنتی که همان آدرس سایت است و میزبانی وب یا Web Hosting به مفهوم فراهم ساختن فضایی است که کاربر میتواند فایلهای سایت خود را در آن قرار دهد. شرکت های هاستینگ دارای سرورهای پرقدرت هستند و باید امکانات زیر را داشته باشند:
- در صورتی که حجم قابل توجهی از بازدیدکننده به سایت مراجعه کنند امکان پاسخگویی به همه آنها را داشته باشد. بنابراین نیاز است تا یک کامپیوتر قدرتمند از لحاظ مشخصات قطعات داخلی باشد.
- نرمافزارهای لازم برای اجرای انواع فایل ها از لحاظ نوع برنامهنویسی را داشته باشد.
- نرمافزارهای مورد نیاز برای مدیریت بخشهای مختلف سایت و پست الکترونیک و… را در اختیار صاحبان وب سایت ها قرار دهد.
- به این شرکتها که خدمات میزبانی وب یا هاستینگ ارائه میکنند در اصطلاح «میزبان» یا «هاست» میگویند.
در این مقاله، قصد داریم فاکتورهای راهنمای خرید هاست برای وردپرس را معرفی کنیم تا بتوانید به راحتی هاست مناسبی را انتخاب و خریداری کنید.
سایت های وردپرس به چه هاستی نیاز دارند؟
هنگام خرید هاست مخصوص وردپرس با پلن ها و فاکتورهای مختلفی روبر می شوید و انتخاب برایتان کمی سخت شود اما در ادامه این راهنمای خرید هاست وردپرس فاکتورهای مهم را به صورت ساده توضیح می دهیم:
- سرعت: زمان بارگذاری سرور یا server load time باید زیر 300ms باشد.
- آپتایم: یک هاست معتبر در 99 درصد موارد توانایی اداره سرورها و اجرای وب سایت را دارد. uptime یک سرور را میتوانید با ابزارهای آنلاین مانند Monitor Scout اندازه گیری کنید.
- سیستم عامل: سرویسهای میزبانی وب بر اساس نوع سیستمعاملی که بر روی سرورها نصب میباشد و طبیعتاً نرمافزار ها و فایل هایی را که پشتیبانی میکنند شاخه بندی میشوند. مانند هاست ویندوز یا هاست لینوکس و… برای یک سایت وردپرس قطعا به یک هاست لینوکسی احتیاج دارید چون وردپرس با زبان php نوشته شده پس هاست ویندوزی کاربردی ندارد.
- نوع دیتابیس: پایگاه داده باید mySQL یا Maria DB باید باشد.
- ورژن php: برای این فاکتور هم ورژن php باید 5.2 و بالاتر باشد.
- پشتیبانی: هنگام کار با سایت سوالات یا مرتبط با هاست برایتان ایجاد می شود سرعت پاسخگویی میزبانی وب بسیار اهمیت دارد.
- پنل هاست: Cpanel و DirectAdmin دو پنل هاست هستند که امکانات یکسان دارند فقط ظاهر متفاوتی دارند و انتخاب هر کدام سلیقه ای است.
- فضای ذخیره سازی: یکی از موارد در راهنمای خرید هاست برای وردپرس حجم مورد نیاز برای راه اندازی سایتتان است و یکی از حجم های 500 مگابایت، 1، 2، 5 گیگابایت یا بیشتر توسط شرکت های هاستینگ پیشنهاد می شود حتما بررسی کنید این مقادیر قابل ارتقا باشند.
- هاست ایران یا خارج: در مورد این گزینه نظرات متفاوتی وجود دارد هاست های خارج معمولا فرانسه یا آلمان هستند.
- پهنای باند و ترافیک سایت: انتظار چه حجم ترافیکی دارید؟ نداشتن پهنای باند کافی به این معنی است که اگر بازدیدکننده زیادی داشته باشد ممکن است سایت از کار بیفتد به همین حتما یک هاست پربازدید برای سایتتان تهیه کنید.
- تعداد سایت و زیردامنه: چند سایت برای میزبانی نیاز دارید؟ در هاست اقتصادی وردپرس یک سایت اجازه استفاده دارد و در هاست حرفه ای وردپرس بیشتر از یک سایت می توانید داشته باشید همچنین بررسی کنید سرویس انتخابی چند subdomain را پشتیبانی می کند برخی هاستینگ ها تعداد نامحدود و برخی تعداد کمی را پشتیبانی می کنند.
- RAM: حافظه دسترسی تصادفی محل اجرای سایت شماست و هر قدر برنامه های بیشتری اجرا کنید، رم بیشتری نیاز دارید اگر سایت سنگینی دارید رم بالاتری انتخاب کنید.
- پشتیبان گیری: بکاپ یا پشتیبان گیری از داده های شمادر چه بازه ای انجام می شود روزانه، هفتگی یا بیشتر! آیا به بکاپ سایتتان دسترسی دارید؟
- گواهی SSL: اگر هاستی SSL رایگان ندارد همین الان از لیستتان حذف کنید فعال سازی SSL برای سایت ضروری است. اس ال اس یا Secure Sockets Layer پروتکلهای رمزنگاشتی برای ایمنسازی دادهها در انتقال را فراهم می کند به زبان ساده قفل کنار نام سایتتان در مروگر اگر قرمز باشد علاوه بر گوگل کاربران به شما اعتماد نمی کنند و پرداخت بانکی را انجام نمی دهند چرا که امنیت اطلاعات کاربر در خطر است.
- سوئیچینگ: آیا سایتتان بر روی هاست دیگر است و قصد دارید آن را به یک هاست جدید انتقال دهید؟ بسیاری از شرکت ها این کار را به صورت رایگان انجام می دهند و درگیر کارهای انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر نمی شوید.
در کل هنگام خرید هاست مخصوص وردپرس نیاز به شرکت هاستینگی دارید که آپ تایم بالا، سرعت مناسب، پهنای باند و فضایی متناسب با نیازهای شما را اشته باشد. علاوه بر موارد بالا نوع سرویس خریداری شده ار شرکت های web hosting service هم اهمیت دارد انواع هاست اشتراکی، مجازی، اختصاصی و… وجود دارد که در ادامه راهنمای خرید هاست وردپرس بیشتر توضیح می دهیم.
چه نوع هاستی انتخاب کنیم؟
برای هاست های وردپرس 5 نوع سرور هاستینگ وجود دارد که ویژگی هر کدام ویژیگ خاصیس دارند و با توجه به نیازتان می توانید یکی از این هاست ها را خریداری کنید:
-
هاست اشتراکی shared web hosting service
هاست اشترکی برای سایت های کوچک یا پروژه های تستی استفاده می شود. این نوع هاست میزبانی از سایت های مختلف را از طریق یک سرور مشترک انجام می دهد. تعداد سایت هایی که در هاست اشتراکی هستند معمولا خیلی زیاد است مثلا ممکن است 1000 تا 3000 سایت روی یک هاست با هم باشند و یک سایت به خاطر بازدید بالا، می تواند بیشتر منابع هاست را از آن خودش کند.
-
هاست مدیریت شده وردپرس (Managed WordPress hosting)
این نوع هاست معمولا انعطاف کمتری دارند و شرکت های هاستینگ ابزارهای بیشتری برای مدیریت سایت وردپرس به این نوع هاست اضافه می کنند و مدیریت هاست به عهده خود هاستینگ است. اگر اطلاعاتی در مورد هاست ندارید می توانید با پرداخت هزینه بیشتر مدیریت هاست را به شرکت های هاستینگ واگذار کتید.
معرفی هاست وردپرس راست چین
اگر به دنبال هاست پرسرعت وردپرس هستید، هاست وردپرس راست چین را به شما پیشنهاد میکنیم. هاست راست چین یک سرویس میزبانی وب باکیفیت بهینه شده برای سایتهایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و کاملا سازگار با محصولات راست چین است.
راست چین کلود با استفاده از آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، جدیدترین نسل سرورهای HPE، استفاده از رمهای DDR4، سرویس امنیتی IMUNIFY360، بکاپ گیری منظم و راه اندازی سریع بعنوان یک شرکت هاستینگ قدرتمند ظاهر شده است، مهمترین دلایل خرید هاست وردپرس راست چین عبارتند از:
-
سرور مجازی (Virtual server)
سرور مجازی یا VPS نوعی هاست است که شرایط مدیریت شده ای برای استفاده از سرور مشترک فراهم می کند و منابع یک سرور را به چند بخش تقسیم می کند به نحوی که همه سایت ها به صورت یکسانی از منابع استفاده می کنند این بهترین گزینه برای مشاغل و کسب و کارهای متوسط و وبلاگ های پر ترافیک است. سرور مجازی راست چین کلود با ارائه سخت افزار قوی و منابع قوی همانند یک سرور اختصاصی عمل می کند و میتوانید برای سایتهای بزرگ استفاده کنید.
-
سرور اختصاصی (dedicated hosting service)
هاست اختصاصی یک هاست کامل با تمام امکانات و منابع را ارائه می دهد و هزینه بالایی دارد اما برای سایت ها با ترافیک بالا توصیه می شود.
-
هاست رایگان (Free host)
اگر در کارتان جدی هستید و کسب و کارتان اهمیت دارد سراغ هاست های رایگان نروید اما برای افراد مبتدی که در حال یادگیری وردپرس هستند با این هاست رایگان می توانند سایت تستی شان را راه اندای کنند.
به صورت خلاصه اگر سایت تازه کار و کوچکی دارید مثلا یک سایت شخصی یا یک سایت شرکتی که ورودی زیادی ندارد یا قرار نیست مطالب زیادی روی آن منتشر کنید هاست اشتراکی می تواند گزینه اول باشد برای سایت های متوسط هاست مجازی و برای سایت حرفه ای با وردی بالا یک هاست اختصاصی خریداری کنید.
راهنمای انتخاب هاست وردپرس
حالا که با انواع سرویس های هاستینگ آشنا شدید، بیایید به بقیه معیارهای در انتخاب هاست سایت بپردازیم و اهمیت تعدادی از مواردی که قبلا خلاصه گفته شد را بررسی کنیم. اگر برای خرید هاست وردپرس با گزینه های مختلفی روبرو شدید در مقاله بهترین شرکت های هاستینگ می توانید لیستی از شرکت های هاستینگ را ببینید.
1. هاست ارزان یا گران!
همیشه وقتی صحبت از قیمت است نباید در برابر کم ترین هزینه توقع امکانات عالی داشته باشید اما لزوما هاست اقتصادی وردپرس هم باید کار شما را برای یک سایت کوچک راه بیاندازد یا ممکن است هاست گران قیمت متناسب با نیاز شما نباشد در کل قیمت هاست باید نسبت بع امکاناتی که ارائه می دهد معقول و به صرفه باشد و لزوما قیمت تعیین کننده کیفیت یا کارایی نیست.
در راهنمای خرید هاست بحث قیمت اولین گزینه ای که برای تازه کارها ایجاد می شود و به سراغ هاست اشتراکی می روند اما نکته مهم این است که باید به رشد سایت هم توجه داشته باشید و زمانی که سایت پیشرفت کرد از هاست vps می توانید استفاده کنید.
2. تناسب هاست و نیازتان
درست است که از امکانات صحبت کردیم اما لزوما یک هاست پرقدرت هم همیشه به کارتان نمی آید و ممکن است هرگز به این ویژگی ها احتیاج پیدا نکنید و فقط هزینه زیادی برای ویژگی هایی که هرگز استفاده نکرده اید، پرداخت کنید. برای موارد زیر پاسخ های مشخص داشته باشید:
- بجز وردپرس آیا cms یا اسکریپت دیگری هم ممکن است برای دامنه های فرعی یا دامنه جداگانه در آینده نصب کنید؟
- ممکن است بیش از یک سایت را روی هاست خود راه اندازی کنید؟
- آیا امکان اضافه کردن دامنه های نامحدود یا ساب دامین های بیشتر وجود دارد؟
- برای بک آپ باید هزینه اضافی بپردازید؟ آیا به بکاپ نیاز دارید؟
- حجم مورد نیاز شما برای خرید هاست مخصوص وردپرس چقدر است؟
- تعداد ایمیل هایی که می توانید روی هاست بسازید چه تعداد است؟
3. کیفیت پشتیبانی در راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس
کیفیت پشتیبانی مشتری ها یکی از مهم ترین گزینه ها در انتخاب یک شرکت هاستینگ است. اگر بنا به دلایلی برای سایت شما مشکلی پیش بیاید، چقدر امکان برقراری تماس تلفنی برای رفع مشکل وجود دارد؟ پشتیبان ها افراد متخصص هستند؟ زمان پاسخ گویی چه قدر است و می توانند در کمترین زمان مشکل شما را رفع کنند؟ مشکلی که در انتخاب هاست برای من پیش آمد این بود که شرکت هاستینگ فقط در ساعات ادارای به تیکت ها پاسخ می دادند و من باید ساعت ها منتظر پاسخ پشتیبان می ماندم!
شرکت های هاستینگ باید راه های ارتباطی متعددی برای مشتریان فراهم می کنند مثلا تماس تلفنی، ایمیل، چت آنلاین، شبکه های اجتماعی، تیکت و … سرعت و دسترس دائمی پاسخ گویی در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز را داشته باشند.
برای بررسی کیفیت هاستینگ وردپرس راه حل های گوناگونی وجود دارد؛ ساده ترین کار این است که همین الان گوشی تلفن را بردارید و به شرکت هایی که نظرتان را جلب کرده اند (بهترین شرکت هاستینگ ایرانی از نظر خودتان یا معرفی دیگران) زنگ بزنید یا در چت آنلاینی که بسیاری از شرکت ها دارند سوالات خود در مورد قیمت، منابع، تعداد دامنه ها و هرچه که فکر می کنید را بپرسید به این صورت می توانید از نحوه پاسخگویی مطمئن شوید.
روش دیگر هم بررسی کانال های شرکت در شبکه های اجتماعی است چون بسیاری از کاربران تجربه خوب یا بدشان در مورد خریدهایی که دارند در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند شاید نطر دیگران بهترین راهنمای خرید هاست وردپرس باشد.
5. امنیت هاست
امنیت مسأله جدی و مهمی در راهنمای خرید هاست برای وردپرس است. وقتی هاست امن باشد مطمئن می شوید که خطر چندان جدی سایت شما را تهدید نمی کند اما اگر امنیت هاست پایین باشد هر قدر هم نکات امنیتی را رعایت کنید وقتی از سمت هاست تهدید شوید، هیچ کدام از فعالیت های شما اثر گذار نخواهد بود.
وقتی صحبت از افزایش امنیت وردپرس می شود، منظور هم سخت افزاری است و هم نرم افزاری. هاستینگ شما باید علاوه بر تأمین امنیت هاست در برابر هکرها بتوانند امنیت فیزیکی را برای سرورها فراهم کنند.
امروز هاست های زیادی وجود دارد در ادامه یکی از هاست پرطرفدار را معرفی می کنیم با فاکتورهایی که در این راهنمای خرید هاست وردپرس گفتیم می توانید این هاستینگ را هم بررسی کنید.
معرفی هاست وردپرس لیموهاست
لیموهاست در راستای کارایی هرچه بیشتر سرویسها برای درصد بالایی از مشترکان که کاربر سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند، اقدام به ارائهی پلنهایی کردهاست که به طور ویژه برای وردپرس بهینه شدهاند. برای آن که انتخاب سرویس سادهتر شود و انواع سایتهای وردپرسی بتوانند بیشترین و مفیدترین کاربری را از هاست دریافت کنند، پلنهای هاست وردپرس در سه دسته ارائه شدهاند:
خرید هاست وردپرس لیمو هاست
هاست وردپرس اقتصادی
پلنهای اقتصادی وردپرس برای وبسایتهای نوپا و کمترافیک، بهترین گزینه است تا از پرداخت هزینههای اضافی برای سرویس هاستینگ خودداری کنند. پلنهای این دسته از ۱۹ هزارتومان تا سقف ۶۹ هزارتومان، برای حجم بین ۵۰۰ مگابایت تا ۱۰ گیگابایت تعریف شدهاند. مشترکان این بسته از تمامی امکانات و خدمات لیموهاست مثل پهنای باند نامحدود، بکآپ گیری منظم هفتگی و گواهی رایگان SSL برخوردار میشوند.
هاست حرفهای وردپرس
پلن های هاست حرفه ای وردپرس لیمو هاست، از نمونه پلن های هاستینگ به صرفه و در عین حال بسیار باکیفیت می باشد. در پلن های حرفه ای لیمو، منابع بیشتری نسبت به حالت عادی به شما اختصاص می یابد. همچنین در این پلن های هاستینگ، با استفاده از وب سرور LiteSpeed، بهینه سازی دیتابیس مخصوص وردپرس و مدیریت حرفه ای منابع ، به طیف وسیعی از خدمات با قیمت بسیار مناسب دست پیدا می کنید.
هاست ووکامرس
مدیران وبسایتهای فروشگاهی میتوانند از هاست ووکامرس، که بهترین عملکرد را برای فروشگاه اینترنتی رقم میزنند، استفاده کنند. تمامی پلنهای این دسته برای فروشگاه های اینترنتی و نرم افزار (افزونه) فروشگاه ساز ووکامرس بهینه شدهاند و علاوه بر تمامی مزایای بستههای وردپرس، امکان تعریف تعداد نامحدودی ایمیل را در اختیار کاربران میگذارند. در این پلنها میتوانید تا ۵دامنه اصلی و تعداد نامحدود سابدامین را همزمان در هاست به کار بگیرید.
خلاصه راهنمای خرید هاست وردپرس
اگر چه در ظاهر ممکن است انتخاب بهترین هاست برای وردپرس فرایند پیچیده ای باشد، اما همان طور که گفتیم با توجه به نیازمندی سایتتان مواردی مانند هاست لینوکسی، ورژن php، اعتبار شرکت هاستینگ، ویژگی و عملکرد و … را در نظر بگیرید سرویس مورد نظرتان را خریداری کنید.
آیا هوز سوال یا چالشی برای انتخاب هاست دارید؟ تجربه شما از خرید هاست چیست؟ سوالاتتان را با در قسمت دیدگاه ها بپرسید.
در اینفوگرافی زیر نگاهی هم معیارهای انتخاب بهترین هاست برای سایت های وردپرس را به صورت خلاصه آورده ایم.
12 ساله که با میهن وب هاست کار میکنم،به نظر من جز 3هاستینگ برتر ایران هست،
هیچ مشکلی ندیدم که کلافه ام کنه
پشتیبانی فوق عالی،قیمت هاش عالی،هم سروهای آلمان و ایران دوتاشم عالین
یک بار ساعت 3 شب پیام دادم بابت یک اشتباهی که خودم کرده بودم،دمشون گرم بعد از 5 دقیقه جواب دادن و مشکلم رو حل کردن