ایکون
قالب اکسترا
120 وبسایت آماده شرکتی و فروشگاهی
فقط با 1,378,000 تومان
مشاهده و خرید
مجموعه مقالات وردپرس

رفع خطای Are you sure you want to this

ممکن است هر چند وقت یکبار با خطای ارتباط با پایگاه داده و یا خطای حافظه پر است مواجه شوید. این خطاها را جزو ارورهای مفید می دانیم؛ چون به وضوح اعلام می کنند، دقیقا چه مشکلی برای شما پیش آمده است. ولی خطاهایی وجود دارند که شمارا از عواقب کار مطلع نمی کنند، مانند: آیا مطمئن به انجام این کار هستید (خطای are you sure you want to this)؟

0
21 فروردین 1398
آخرین بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1403

موارد بسیار زیادی وجود دارد که با این خطا مواجه شوید. به همین دلیل وردپرس نمی تواند پیغام مناسبی را به شما نمایش دهد تا بدانید با چه مشکلی روبرو شده اید! در این مقاله قصد داریم به شما نشان دهیم چگونه این خطاها را شناسایی کرده و با آنها در وردپرس مقابله کنید.

علت ایجاد خطای are you sure you want to do this

این خطا بیشتر زمانی رخ می دهد که وردپرس نتواند چیزی به درستی را احراز هویت کند. حالا چطور؟ در بحث امنیت وردپرس، یک نشانه یا به اصطلاح نانس(nonce) وجود دارد که می تواند جلو بسیاری از هکرها را بگیرد. نانس رشته ای از اعداد و حروف منحصر به فرد است که به صورت خودکار از سرور به کلاینت ، برای محافظت از url ها، فرمها و … ارسال می شود. از این به بعد برای هر عملیاتی مثل حذف، ویرایش و … نانس ارسال می شود تا وردپرس مطمئن شود کار یک هکر نیست.

با این توضیحات، زمانی شما این خطا را خواهید دید که احتمالا از پلاگین ها یا تم هایی استفاده می کنید که به صورت صحیح از نانس استفاده نمی کنند.

رفع خطای Are You Sure You Want to Do This

همانطور که اشاره شد، در اغلب موارد، این خطا بخاطر یکی از پلاگین ها یا تم سایت شماست. حالا برای آنکه مطمئن شویم، کدام افزونه باعث ایجاد این ارور شده، بهترین راه حل آن است که تمام افزونه ها را غیر فعال کنیم.

چطور افزونه ها را بررسی کنیم؟

ابتدا تمامی پلاگین های خود را غیر فعال کنید و مطمئن شوید تمامی اتصالات وردپرس به پلاگین های قطع شده است.

حالا اگر مجددا به قسمت ادمین سایت شوید خواهید دید که تمامی اتصلات پلاگین های شما غیر فعال شده است و برای هر یک از پلاگین های شما یک پیغام با این موضوع نمایش داده خواهد شد.

رفع خطای are you sure you want to do this

اکنون تمامی پلاگین های شما غیرفعال شده است و شما می توانید این سایت خود را بررسی کنید ببینید آیا باز آن پیغام به شما نمایش داده می شود یا خیر. اگر دیگر چنین پیغامی دریافت نکردید نشان دهنده آن است که این مشکل از پلاگین های شما بوده.
حال مجددا به هاست خودتان برگردید و نام plugins.deactivated رو به حالت قبلی خود باز گردانید و بعد از آن پلاگین های خود را مجددا یک به یک نصب کنید و بعد از هر نصب، بررسی کنید ببینید آیا دوباره با آن پیغام روبرو می شوید یا خیر.
بله، این کار بسیار زمانبر است ولی باید دقت داشته باشید که این راه، ساده ترین کار برای حل مشکل کاربران مبتدی است. می توانید برای اطمینان از صحت طراحی افزونه های وردپرس ، از مراجع مورد اعتماد آنها را خریداری کنید.

مقاله پیشنهادی : چرا نباید از قالب و افزونه نال استفاده کنیم؟

بررسی قالب ها

اگر کار بالا را انجام دادید و مجددا خطای Are You Sure You Want to Do This را دیدید، باید قالب را بررسی کنید. این کار نیز دقیقا مانند تست پلاگین است.
اول با یک نرم افزار FTP باید به وب سایت خود متصل شوید. بعد از یک بک آپ،آنرا دانلود کرده و در سیستم خود ذخیره کنید.
حال نسخه خود را به حالت اولیه برگردانید و قالب خود را غیر فعال کنید تا بتوانید قالب خود را بررسی کنید.

برای این کار مانند تصویر بالا از قسمت نمایش گزینه پوسته ها را انتخاب کنید و پس از آن قالب خود را غیر فعال کرده و قالب پیش فرض را فعال کنید.
اگر در این مرحله باز با خطای مربوطه مواجه شدید، مشکل از قالب است.

خطا همچنان پابرجاست

مطمئن شوید که تمامی مراحل بالا را به درستی رفته باشید. اگر قالب و پلاگین های خود را فعال و غیر فعال کردید و تمامی موارد را با دقت بررسی کردید و باز خطای are you sure you want to do this را هنوز مشاهده می کنید، مراحل زیر را انجام دهید.
اول:  از همه از تمامی سایت خود بکاپ (نسخه پشتبان) بگیرید(به درستی از سایت بکاپ بگیرید چون بعدا می توانید سایت را بدون مشکل برگردانید).

دوم: با یک نرم افزار FTP به سایتتان متصل شوید. فایل wp-config.php را دانلود کنید. این فایل حاوی تنظیمات دیتابیس شماست که بعدا به آن نیاز پیدا می کنید.

سوم: همه فایل های سایت را بجز پوشه wp-contnet و محتوای آن کاملا پاک کنید!!!

چهارم: حالا نسخه به روز آن را از سایت wordpress.org تهیه کرده و نصب کنید و بر روی هاست خود بارگذاری کرده و آن را از حالت فشرده سازی خارج کنید.
پنجم: در این مرحله باید تمامی فایل های خود را مجددا بارگذاری کرده و اطلاعات ارتباط با پایگاه داده را مجدا ایجاد کنید، برای این کار شما باید فایل wp-config.php خود را ویرایش کرده و تمامی بخش ها، بجز Authentication Unique Keys and Salts را پاک کنید.

حال این فایل را ذخیره کرده و سایت خود را راه اندازی کنید تا بررسی کنید، آیا دوباره با آن خطا مواجه می شوید یا خیر. امیدوارم این مقاله برای رفع خطای Are You Sure You Want to Do This به شما کمک کند.

محبوبه حیدری | مدیر سئو
محبوبه حیدری | مدیر سئو
من محبوبم، کارشناسی ارشد مدیریت IT دارم و بیشتر از 5 ساله که تخصصی وردپرس و سئو کار می‌کنم. معتقدم که هیچ چیز نشدنی وجود نداره؛ فقط استقامت و تلاش میخواد.
مقالات مرتبط
بنر
آموزش قالب وودمارت؛ آموزش صفر تا صد طراحی فروشگاه
قالب وودمارت یک راه حل قدرتمند برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی است. این قالب با انعطاف پذیری بالا، مجموعه ویژگی‌های غنی و رابط کاربری بصری، به شما این امکان را می‌دهد تا فروشگاه رویایی خود را به راحتی راه اندازی کنید. در این مقاله، آموزش قالب وودمارت را شروع و شما را با جنبه های مختلف این قالب ...
بنر
آموزش گام به گام بسته نصب آسان در لوکال هاست
اگر در لوکال هاست وب سایت خود را راه اندازی کنید می توانید یکباره وب سایت خود را به هاست منتقل کنید. یعنی بدون آنکه نیاز به هاست و دامنه داشته باشید، سایت را بدون استرس و نگرانی راه اندازی می کنید  و پس از مطمئن شدن از همه تغییرات دلخواهتان، آن را به هاست اصلی انتقال می دهید. همچنین در مصرف ...
بنر
آموزش نصب و فعالسازی ioncube در زمپ
ionCube Loader ماژولی است که برای اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور نصب می شود. نصب و فعالسازی ioncube به سادگی انجام می شود. در صورت فعال نبودن ionCube شما با خطا مواجه می شوید. اما راهکار ساده رفع این خطا نصب ionCube در کمتر از چند دقیقه است که در ادامه به توضیح آن به صورت ویدئویی می پردازیم.
بنر
آموزش نصب آسان قالب وردپرس در Cpanel
شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. در کم تر از 10 دقیقه سایت وردپرس خود را نصب کنید. در نگاه اول به نظرتان این جمله فقط یک تبلیغ برای جذب مخاطب به نظر می‌رسد اما کاملا درست است. کافی است از بسته نصب آسان وردپرس استفاده کنید تا سایت شما در کم تر از 10 دقیقه، روی هاست نصب شود. با هم نصب قالب ...
0 دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.